Cum știi că relația ta s-a sfârșit și că e timpul să mergi mai departe

Când o relație se termină, mai ales una de lungă durată, parcă nu vrei să crezi că se întâmplă acest lucru.

Cum știi că relația ta s-a sfârșit și că e timpul să mergi mai departe

Să te desparți de cineva poate fi unul dintre cele mai grele lucruri care există. De ce? Pentru că întotdeauna te întrebi dacă ai luat decizia corectă. Oare chiar nu se mai putea face nimic? Oare nu trebuia să rămânem împreună încă un timp? Și așa mai departe. Iată însă, niște semne care îți spun foarte clar că relația ta s-a sfârșit și că e timpul să mergi mai departe.

Nu mai aștepți cu nerăbdare să vă vedeți

Dacă pur și simplu nu te mai entuziasmează deloc faptul că urmează să vă întâlniți și vezi acest lucru că pe o corvoadă, atunci e timpul să vă despărțiți. Nu trebuie niciunul dintre voi să vă pierdeți timpul într-o relație în care nu vă mai place să petreceți momente alături de cealaltă persoană.

Nu te mai deranjează gândul că va fi cu altcineva

Într-o relație sănătoasă, în care încă îți iubești partenerul, gândul că va fi cu altă persoană după ce se va despărți de tine te deranjează și te neliniștește. Însă, în cazul în care chiar ai ajuns să nu mai simți nimic pentru el, același gând te va lăsa indiferentă. Acesta este unul dintre cele mai importante semne că relația voastră s-a terminat, din păcate.

Nu îți mai imaginezi viitorul împreună cu el

Dacă la început închideai ochii și îți imaginai cum va fi viața voastră împreună, până la adânci bătrâneți, acum când te gândești la viitor… el nu se mai află acolo. Fie că ești cu altcineva, fie că ești singură în viitorul imaginar, dacă el nu mai e acolo înseamnă că nu îl mai iubești.

Știi ce trebuie să faci în adâncul sufletului

Nu te poți ascunde la infinit de ceea ce simți în adâncul sufletului și fiecare dintre noi simte, la un moment dat, că lucrurile s-au terminat și știe care este decizia corectă pe care trebuie să o ia. Trebuie să ai încredere în instinctele tale și să le urmezi!

Citeste si:
5 reguli pe care trebuie să le urmezi într-o nouă relație

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle