Cum se spală 5 dintre cele mai delicate țesături din ținutele tale de toamnă

Vara s-a sfârșit și, odată cu ea, s-a încheiat și sezonul în care un singur articol vestimentar ne putea face să arătăm fabulos. Toamna ne deschide însă o mulțime de noi oportunități în ceea ce privește stilul nostru, astfel că putem din nou alege combinațiile favorite, culori pastelate și texturi diferite, pentru un look fresh sau sofisticat.

Cum se spală 5 dintre cele mai delicate țesături din ținutele tale de toamnă

Iubim la nebunie senzația pe care o avem când purtăm pentru prima dată ceva nou, sau o combinație nouă, iar toamna e anotimpul care ne permite să ne punem în valoare stilul vestimentar.

Dar nu se poate ca totul să fie atât de simplu, nu-i așa? Ținutele de toamnă au nevoie de un tratament special.

De câte ori am stricat prin spălare articolul vestimentar preferat? Să nu mai vorbim despre momentul în care țesăturile s-au decolorat după doar câteva spălări, sau, și mai rău, momentul în care am uitat la spălat împreună cu rufele albe una colorată. Cum se transformă albul într-un roz pal, cum apar pete peste tot, cum ținuta pe care voiai să o porți la următorul party nu mai e disponibilă.

Așadar, am adunat aici 5 piese vestimentare a căror curăţare impune o atenţie deosebită .

1. Cămașa de in. În contact cu pielea, materialul creează o senzație plăcută de vară și ne face să ne simțim că plutim. Este o țesătură rezistentă ce poate fi spălată la temperaturi ridicate, dar trebuie călcată cât încă este umedă pentru a se netezi mai bine.

2. Rochia din dantelă. Ideală pentru o ocazie specială, dar este extrem de pretențioasă apoi la curățare. Se spală la programul pentru rufe delicate, fără storcere și se clătește cu apă rece.

3. Puloverul de Cașmir. Iubim senzația pe care ne-o dă cașmirul la atingerea pielii. Atât de moale și de plăcut, este recomandat să fie spălat manual, cu apă călduță și săpun, iar stoarcerea se va face presând ușor.

4. Cardiganul din lână. Este cel care ne ajută să arătăm fabulos în serile răcoroase de toamnă, fără să simțim frigul. Iar pentru un așa aliat prețios este nevoie de un tratament special. Neapărat o spălare la temperatură de sub 30 de grade.

5. Rochia-cămașă din poplin. Piesa hot și versatilă din garderoba ta. Poplinul e un tip de bumbac țesut mai dens și e mai lucios, dar se întreține la fel de ușor ca bumbacul normal. Așa că spală rochia din poplin fără grijă, suportă inclusiv temperaturi mari.

O paleta largă de posibilități, cu o mulțime de moduri de întreținere. Dar cum ar fi să existe o metodă care să simplifice totul, iar noi să avem mai mult timp pentru lucrurile și persoanele cu adevărat importante din viața noastră?

 

Grundig a lansat mașinile de spălat rufe care au grijă de hainele tale, dar și de liniștea ta când vine vorba de spălat. Datorita Tehnologiei MultiSense cu senzori speciali care recunosc atât tipul de țesătură cât și gradul de încărcare, mașina de spălat rufe Grundig selectează automat cel mai bun program pentru hainele tale.

Pentru momentele în care ești pe fugă și ai nevoie de piesa aceea vestimentară indispensabilă pe care ai purtat-o deja, dar nu ai mai avut timp să o speli, programul Steam Refresh este secretul tău. Acesta elimină în doar șaptesprezece minute toate mirosurile impregnate în rufe, fără ca hainele să fie șifonate pe parcursul ciclului de împrospătare. Programul Gentle Care previne decolorarea și deteriorarea țesăturilor tale favorite, iar când dorești să porți articole vestimentare din lână, nu trebuie să îți mai faci griji, pentru că programul Wool Protect înlătură riscul frecării fibrelor în timpul spălării și previne deteriorarea acestora.

Pentru eliminarea facilă a petelor, programul Stain Care este ajutorul tău de nădejde, curăţând 24 de tipuri distincte de pete – cafea, ceai, suc de portocale, urmele îngălbenite de pe gulerul cămăşilor dressing de salate, maioneză, ketchup, makeup, sânge, transpirație, vin roșu, budincă, noroi, mâncare, ciocolată, iarbă, ouă, mâncare de bebeluși, ulei de mașină, cola, unt, gem, curry și cărbune.

Pentru ca țesăturile tale favorite să-şi păstreze prospeţimea din ziua în care le-ai cumparat, le poți răsfăţa cu uscătorul de rufe Grundig, care usucă rufele rapid și delicat. Cu tehnologia avansată de uscare Espress Dry, care derulează programul standard mai rapid decât alte uscătoare de 8 kg prevăzute cu pompă de căldură, chiar și cele mai delicate țesături sunt protejate.

Mașinile de spălat rufe și uscătoarele Grundig au un simț distinct pentru modă, la fel ca tine. În timp ce hainele tale primesc cel mai bun tratament, singura ta preocupare rămâne ce urmează să porți astăzi.

În plus, gama completă de electrogasnice Grundig oferă 7 ani garanție produs, împreună cu alte beneficii ale pachetului de servicii premium. Mai multe informații găsiți aici: www.grundig.com/ro

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle