Cum să „citești“ un bărbat în funcție de tipul de întâlnire și locul în care te invită

Îți dă întâlnire. Unde și felul în care se organizează spune multe despre bărbatul respectiv, dar și care ar putea fi intențiile sale.

Cum să „citești“ un bărbat în funcție de tipul de întâlnire și locul în care te invită

Ești fericită că ți-a dat întâlnire. Vrei să-l vezi, să faceți primii pași într-o posibilă poveste romantică, iar entuziasmul este atât de mare încât omiți să fii atentă la anumite detalii. Sau, nu ești neapărat extrem de atrasă de el, și totuși îi dai o șansă. Nu vrei să pornești cu idei preconcepute și ești dispusă să descoperi omul din spatele dovezilor de atenție. Nu este surprinzător că felul în care se conturează această primă întâlnire vorbește clar și tare despre cum se poziționează în raport cu tine.

Film sau cină la el acasă…

Ați discutat o vreme mai mult online, sau și la telefon, eventual v-ați văzut în diferite contexte, iar acum pentru o întâlnire între patru ochi te invită la el acasă. Că știe să gătească niște paste senzaționale, sau e mai sigur să vedeți un film în incinta căminului său… Semnalele duc în principal într-o singură direcție: sex. Nu e dispus să piardă timpul cu multiple întâlniri și creează premisele clare pentru o aventură.

Întâlnire la teatru

Nu sună deloc rău dacă după vă și opriți undeva pentru o cină târzie sau un pahar cu vin. Dar la prima întâlnire să stai în tăcere două ore și apoi să vă luați la revedere… ridică niște semne de întrebare. La început există curiozitatea în ceea ce-l privește pe celălat. Să afli lucruri despre el, ce aveți în comun, pur și simplu să interacționați. Teatru și atât nu indică cine știe ce atracție sau interes real.

La club

Prima întâlnire direct la club e un alt semnal de alarmă. Din nou, e greu să stai de vorbă când muzica e atât de tare încât abia te auzi și trebuie să țipi. Fie el are nevoie de alcool și un mediu energic pentru a putea socializa, fie se bazează că tu vei consuma o cantitate suficientă de alcool cât să lași inhibițiile la o parte și să fii mai deschisă pentru sex.

Parc de distracții sau de aventură

În mod cert e un bărbat căruia îi place aventura. Tipul acesta de întâlnire are note destul de inocente, nu urmărește să te ducă imediat în pat. Ci pur și simplu să vă distrați împreună, să vă bucurați de o zi frumoasă și să nu aveți o întâlnire banală.

Întâlnire la prânz

Vrea să te cunoască, să își dea seama cât e de atras de tine la lumina zilei, fără să investească mai mult de două ore, cât durează prânzul. Aceasta e mai degrabă o întâlnire de tatonare, similară cu și mai scurta întâlnire la cafea. Pe baza ei se hotărăște dacă merge mai departe și scoate artileria grea de seducție. Sau continuați altădată cu deja banala întâlnire la cină.

Petrecerea unor prieteni

La prima întâlnire îi cunoști prietenii. Pare flatant, însă necesită puțină analiză. Fie își dorește foarte mult o relație (nu neapărat cu tine) și grăbește lucrurile sărind etape. Fie nu știe să prioritizeze, să se organizeze, fie nu voia să vină singur la petrecere, iar tu erai o variantă viabilă.

Citește și:

Trucuri feminine care crezi că îl atrag, dar de fapt îndepărtează un bărbat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle