Crafted Dinner – o experiență marca Saeco

Trei cine stylish – un singur numitor comun: aparatul de cafea Saeco. Cum arată o masă delicioasă, extrem de elegantă, în compania celor dragi? Află că Claudia Chirilescu & Mihai Gurei, Alice Ignatiadis și Domnica Mărgescu au organizat, pe rând, trei experiențe diferite personalizate, toate culminând cu momentul servirii cafelei aromate

Saeco Crafted Dinners este o inițiativă a brandului Saeco, care explorează dialogul vizual dintre cafea și design, o incursiune în lumea simțurilor și a poveștilor spuse în jurul mesei atunci când împarți cu cei dragi gustul cafelei preferate.

Fiecare experiență a fost o „provocare', așa cum o numește și directorul de modă ELLE, Domnica Mărgescu. Dar să o luăm cu începutul. Detaliile atmosferei sunt absolut esențiale pentru ilustrarea versatilității aparatului de cafea Saeco. De ce? Ei bine, pentru că toate cele trei cine au fost organizate în set-up-uri complet diferite.

Primii amfitrioni, Claudia Chirilescu & Mihai Gurei, care s-au aventurat în această călătorie a gustului, au ales un decor minimalist, predominând tonurile închise, echilibrate, însă, de o instalație artistică semnată de Sânziana Pop.  În același timp totuși, iată că a doua gazdă a trilogiei cinelor semnate Saeco ne-a purtat pe alte meleaguri, într-un tărâm parcă rupt din poveștile de altădată, într-o casă de patrimoniu, construită în 1910, elegantă, sobră și extrem de stylish, după cum a descris designerul Alice Ignatiadis decorul cinei pregătite cu mult gust & rafinament – la propriu și la figurat. Iar Domnica, cea de-a treia gazdă Saeco Crafted Dinners, a combinat cumva atmosferele primelor două și a adus un touch personal chiar în apartamentul ei, pe care îl descrie ca fiind un „mix între vechi și nou,” unde nuanțele de alb cu accente verzi au încălzit încăperea. Iată, așadar, că indiferent de stilul designului interior al căminului tău, Saeco se integrează de minune, ca o piesă timeless în garderoba ta.

Designul italian și tehnologia de ultimă generație conferă espressorului Saeco Xelsis, eroul nostru de astăzi, un caracter sofisticat și elegant, ideal pentru toți iubitorii de cafea. Iar noi credem că o cafea savurată în compania prietenilor și a celor dragi este cu atât mai aromată, iar atmosfera creată este una caldă și extrem de primitoare. Cu toții avem vieți agitate și extrem de ocupate, iar momentele de tihnă tind să fie din ce în ce mai rare. Iată, însă, că o experiență de acest gen, adună pe toată lumea la un loc pentru un moment de liniște și răgaz.

Gazdele au pus pasiune în fiecare detaliu, iar asta poți vedea și tu ilustrat în galeria foto, cam cum arată o cină perfectă, atunci când prietenii sunt împreună și cafeaua exact așa cum îți place ție. Dar nu numai decorul propriu-zis a contribuit la atmosferă, ci și muzica și mâncarea au avut un cuvânt de spus. Alice, spre exemplu, l-a invitat pe artistul Nidal Ștefan, care i-a încântat cu un recital de chitară, în timp ce Domnica povestește că oaspeții ei au dansat pe Lappuntamento a Ornellei Vanoni.

Cred că îți poți imagina cam cât de frumos s-au desfășurat aceste seri relaxate Crefted Dinner by Saeco și simte-te liberă să te lași inspirată de aceste trei povești împletite de eleganță, rafinament și aroma inconfundabilă a unei cafele adevărate!

Trebuie să-ți mai spun că de la un ristretto aromat la un latte cu o spumă aerată, Saeco Xelsis creează cafeaua perfectă doar printr-o simplă navigare a consolei digitale. Espressorul prepară asemenea unui barista 15 băuturi pe bază de cafea, din boabe proaspăt măcinate, care pot fi savurate chiar la tine acasă. Funcția Coffee Equalizer™ permite reglarea tăriei, temperaturii, a gustului cafelei și chiar nivelul spumei de lapte, iar tehnologia Latte Perfetto, patentată de Saeco, încălzește și spumează laptele pentru a oferi consistența și temperatura perfectă pentru fiecare băutură aleasă.

Așa că, dacă ești o iubitoare de cafea și îți dorești un mod absolut inedit de a-ți întâmpina oaspeții la o cină rafinată, Saeco Xelsis este espressorul inegalabil, care îți transformă seara între prieteni, într-o aventură aromată, de care cu siguranță îți vei aminti cu drag!

Foto: Saeco

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle