Confesiunile unei fete ELLE: de ce trebuie sa renunti la o relatie

Sa fii alaturi de o persoana care te iubeste este unul dintre cele mai frumoase sentimente, insa stii de ce trebuie sa renunti la o relatie?

Confesiunile unei fete ELLE: de ce trebuie sa renunti la o relatie

Instagram, Facebook si chiar si Snapchat-ul ti-a fost inundat de poze cu cupluri fericite. Atat de fericite incat, probabil, in cazul in care ai vrea sa te desparti de partenerul tau, te gandesti ca nu poti fii tu cea singura. Desi ai indoieli, parca e mai bine asa decat sa n-ai pe nimeni si sa te intrebe mereu prietenii de ce nu poti aduce pe cineva la iesirile voastre. Cu toate acestea, daca simti ca lucrurile nu sunt tocmai in regula, poate ar trebui sa stii de ce trebuie sa renunti la o relatie.

Povestea de mai sus iti pare cunoscuta, sunt sigura de asta. Si sunt atat de sigura ca asa stau lucrurile, deoarece asta am si simtit si eu!

Nu am fost implicata in foarte multe relatii, cred ca pot spune ca doar doua au fost cu adevarat serioase. Deoarece am crezut atat de mult in ideea de iubire perfecta, pentru totdeauna, m-am incapatanat si am continuat sa traiesc alaturi de o persoana alaturi de patru ani.

Iti imaginezi, probabil, cat de greu mi-a fost sa plec de langa persoana cu care imi imaginasem candva ca voi forma o familie. Insa mi-am dat seama ca relatia aceasta nu era cea potrivita pentru mine. Sa fii alaturi de o persoana este confortabil. Ai mereu cu cine sa vorbesti, cu cine sa mergi in vacante si pe cine sa aduci la toate iesirile organizate pentru cupluri, insa ce faci daca nu mai esti fericita? Pleci, pur si simplu pleci.

Sunt foarte sigura ca exista o multime de femei care trec prin aceste stari, in care nu stiu ce sa faca, iar daca si tu te numeri printre acestea, gandeste-te la aceste 4 motive pentru care este mai bine sa pui punct relatiei tale.

S-ar putea sa pierzi o persoana mai potrivita pentru tine

Nu ma consider o persoana romantica, insa cred cu tarie ca exista o persoana perfecta in aceasta lume, un fel de suflet pereche. Daca te afli in relatia nepotrivita, este foarte posibil sa ratezi sansa de a-l cunoaste pe cel care iti va schimba viata.

Citeste si:
Confesiunile unei fete ELLE: Daca vrei sa traiesti un vis, poarta-te cu tine ca si cum ai fi o regina

Doar amani inevitabilul

Fii sincera cu tine si recunoaste ca nu vezi un viitor alaturi de partenerul tau. Daca la inceputul relatiei credeam ca o sa fim impreuna pentru totdeauna, lucrurile s-au schimbat, si nu neaparat din cauza certurilor, deoarece acestea exista in fiecare cuplu. Pur si simplu nu mai exista o legatura intre noi. Daca nu te desparti acum, acest lucru se va intampla sigur mai tarziu. Poate fi vorba de o luna, un an sau chiar 10. Esti sigura ca ai vrea sa pierzi atat de mult timp fiind alaturi de barbatul nepotrivit?

Nu va veti schimba

Mi-a fost greu sa recunosc, insa nu puteam sa ma schimb. Eu si partenerul meu eram firi diferite, iar acest lucru ne-a facut, poate, sa ne indepartam mai usor. Eu am incercat sa ma schimb. Si el la fel. Ne spuneam mereu ce ne deranjeaza, insa faptul ca fiecare trebuia sa renunte la o parte din el venea cu mai multe frustari. Acestea duceau inevitabil la certuri, relatia devenind treptat una toxica.

Citeste si:
Confesiunile unei fete ELLE: trecutul sentimental

S-ar putea sa faci ceva ce vei regreta

In momentele in care nu esti fericita cu relatia ta, se acumuleaza tensiune. Poate te indepartezi de partenerul tau si cauti fericirea si implinirea in alta parte, fara sa renunti la persoana de langa tine. Acest lucru este foarte periculos. In primul rand, orice forma de flirt cu un alt barbat va ramane in mintea ta si te vei consuma pentru asta. O sa te simti foarte vinovata, mai ales daca decizi sa-l inseli pe iubitul tau, incat nimic in jurul tau nu te va ajuta sa te simti bine.

In cazul in care l-ai inselat pe partenerul tau, stii deja ca exista doar doua variante: fie traiesti cu aceste ganduri care te macina, fie marturisesti totul. Nici una din variante nu iti place, nu? Atunci fii matura, ai curaj si desparte-te de iubitul tau inainte sa ranesti. Nici unul din voi nu merita o astfel de situatie.

Stiu ca este greu sa renunti la cineva, insa daca doar confortul este ceea ce te tine intr-o relatie, si nu fericirea sau iubirea, atunci este mai bine sa pleci, chiar daca il vei rani pe cel de langa tine.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle