Cele mai căutate limbi străine de către angajatori

Ca să îți venim în ajutor am făcut un top al celor mai căutate limbi străine de către angajatorii de pe eJobs, poate te orientezi spre una dintre ele.

Cele mai căutate limbi străine de către angajatori

Engleza este cea mai răspândită limbă străină, dar și cea mai căutată

Cu toate că limba engleză este cea mai comună limbă străină cunoscută de români, angajatorii încă sunt în căutare de astfel de candidați. Spre exemplu, pe platforma eJobs, în cele mai multe anunțuri de angajare, companiile subliniază faptul că viitorul angajat trebuie să cunoască engleza, de cele mai multe ori la nivel fluent.

Engleza a devenit un must have la angajare, o condiție eliminatorie, în special în cadrul multinaționalelor, unde comunicarea cu birourile internaționale se face exclusiv în engleză.

Germana este pe locul doi în clasament

Dacă cunoști deja limba engleză și te gândești să înveți o altă limbă străină, atunci îți recomandăm germana, care este din ce în ce mai căutată de către companii. Însă trebuie să ții cont de faptul că de cele mai multe ori angajatorii caută candidați care să cunoască pe lângă germană, și engleza.

Limba germană a început să câștige teren de câțiva ani încoace, având în vedere că Germania este unul dintre principalii parteneri comerciali ai României.

Citește continuarea AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle