Ce trebuie să faci ca să-ți prelungești viața cu 9 ani!Poți să faci asta și în România, în mai puțin de 12 zile!

Un lucru pe care-l știai e întărit acum de datele unei cercetări de piață.

Ce trebuie să faci ca să-ți prelungești viața cu 9 ani!Poți să faci asta și în România, în mai puțin de 12 zile!

Conform unui studiu realizat de lectorul Universității Goldsmith, Patrick Fagan, a merge la un dance event sau un festival aduce o serie de beneficii, deloc de neglijat: crește speranța de viață cu 9 ani!

Participanții la studiu au declarat că după ce au mers la un concert sau la un dance show, au remarcat că sentimentul de încredere în sine a crescut cu 25%, apropierea față de ceilalți oameni cu 25%, starea mentală marchează o urcare de 75 de procente… altfel spus senzația de „sunt bine” e pe plus cu 21%.

Patrick Fagan, expert in Știinta Comportamentală la Universitatea Goldsmith, a declarat:

„Cercetarea noastră demonstrează impactul fantastic pe care un festival, cu tot ceea ce el implică, îl are asupra mentalului; un festival aduce starea de fericire. Combinând datele obținute am venit cu o rețetă pe care să o „luați” o dată la două săptămâni. Starea de fericire, energia fantastică pe care o avem în timpul unui astfel de eveniment e rețeta pentru a câștiga încă 10 ani.”

Concluzia noastră: „Vara asta nu va fi doar o vara și atât! E o vară cu poveste, cu emoții și prieteni, cu zâmbete, mâini radicate în aer, e vara spiritului liber. Intrăm în circuitul de festival, de bucurie autentică, de nopți care încep devreme și se termină a doua zi la răsărit.”

Evenimente precum Neversea (4-7 iulie) ori Untold (1 – 4 august) capătă o importanță mult mai mare ca înainte – ambele vin cu +9 ANI!

Daca acest nou studiu vine cu o astfel de concluzie, e clar că nu ai vreme de pierdut!

Neversea e la 12 zile distanță… biletele sunt disponbile la un click distanță
https://www.neversea.com/en

Vine și magia Untold, care anul acesta va fi #SUPREME!
https://untold.com/en

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle