Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars. Vedetele au fost invitate la o sesiune de shopping în seara de marţi în Bucureşti Mall Vitan. S-au distrat şi au cumpărat tot ce şi-au dorit. În ipostazele în care au fost surprinse au zâmbetul până la urechi!

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

Bucureşti Mall Vitan a fost gazda evenimentului din această primăvară organizat de revista VIVA!, „VIVA! shopping with stars'. Multe vedete au profitat de magazine şi şi-au cumpărat tot ce şi-au dorit.

Viitoarea mămică, Adelina Pestriţu, a ales rochii vaporoase, perfecte pentru acest sezon. Andreea Bănică a ales câteva articole vestimentare pentru ea, dar nu a uitat nici de copii. Nicole Cherry a fost aşa de veselă pe parcursul sesiunii de shopping, a făcut poze amuzante.

Amalia Enache a preferat să îşi cumpere rame de ochelari. În curând o vom vedea din nou în postura de prezentator, revine la Pro TV. Andreea Bălan a căutat jucării pentru micuţa Ella. Giulia şi Vlad, soţul său, au avut aceleaşi gânduri.

Oana Roman a ajuns cu soţul său şi cu Isabela la mall. Au ştiut clar ce vor cumpăra: o bicicletă pentru fetiţa lor. La final, Isabela a primit una roz, pe care a urcat imediat. Urmează acum plimbările în parc!

Partenerii evenimentului au fost: București Mall, Florăria Iris, GETTS Salons, Vincon România.

Vă invităm să priviţi galeria foto de la eveniment AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle