Ce sa faci la Pride – programul unei saptamani dedicate comunitatii LGBT+

La cateva zile de la votul din Parlament care discrimineaza fatis comunitatea LGBT+, ai ocazia sa te solidarizezi si sa participi la evenimentele din cadrul Bucharest Pride Week organizate de Mozaiq.

Ce sa faci la Pride – programul unei saptamani dedicate comunitatii LGBT+

Saptamana Pride-ului debuteaza duminica, 14 mai, cu Bike 4 Pride', care porneste din Piata Victoriei la ora 13. Ia-ti bicicleta si vino sa te alaturi primului demers Mozaiq ce deschide aceasta saptamana plina de evenimente dedicate comunitatii si sustinatorilor ei.

Tot duminica, de la ora 14.30, in Parcul Cismigiu se organizeaza Queer Safari', un eveniment ce isi doreste sa creasca vizibilitatea persoanelor LGBTQ+ in spatiul public. Practic, este vorba despre o dupa-amiaza in parc alaturi de prieteni din comunitate, cu discutii, lecturi, jocuri si relaxare. Locul de intalnire este Aleea Platanilor.

Marti, 16 mai, de la ora 16, la Macaz are loc Joc de table si remi pentru seniorii LGBT' – un eveniment de socializare in comunitate, cu prieteni si buna dispozitie. Important este ca e asteptata toata lumea, nu e musai sa ai peste 50 de ani ca sa participi.

Miercuri, 17 mai, de la ora 17.00, esti asteptat la Carturesti Verona pentru un Forum cu parlamentari privind parteneriatul civil'. Du-te si intreaba-ti alesii despre votul lor din Parlament! Tot Carturesti, cu ocazia #BucharestPride2017, gazduieste Raftul LGBT, cu sprijinul MozaiQ, unde cu siguranta ai sa dai peste cateva titluri interesante.

Iar miercuri seara, de la ora 22, la Macaz ai petrecere – Muzica anilor 90 cu Oana Decem'. Joi, de la 18.30, e zi de film. Treci pe la Share Café (strada Olari, numarul 8), ca sa vezi Scurtmetraje LGBTQ Made in Romania'.

Vineri, 19 mai, de la ora 18.30, esti asteptat la Colivia (strada Pache Protopopescu, numarul 9) pentru O discutie mai toleranta decat legea'. Ia parte la o dezbatere cu scriitorul si activistul Adrian Telespan, vorbeste despre cum este reprezentata comunitatea LGBT in spatiul public si discuta despre evenimentele recente din Parlament. Iar daca ai chef de petrecere, seara, de la ora 22, la Underworld (strada Coltei, numarul 48) este Girls Night Out'.

Citeste si:
Best of Bucharest Pride – cele mai cool fotografii postate pe Instagram!

Intreaga saptamana dedicata Pride-ului culmineaza sambata, cand are loc Marsul Diversitatii, cu plecare de la Arcul de Triumf. Adunarea incepe de la ora 16 si nu uita ca acesta este cel mai important eveniment al comunitatii si cea mai buna ocazie sa te aliezi ei.

Saptamana se incheie cu un After Pride Brunch', duminica dimineata, de la ora 11, la Volum4 (strada Dr. Paleologu, nr. 26).
Happy Pride!

Foto: Instagram (@ratiucerina)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle