Ce inseamna sms-urile pe care ni le trimit barbatii

Iti poti da seama daca un barbat este interesat de tine sau nu dupa sms-urile pe care ti le trimite.

Ce inseamna sms-urile pe care ni le trimit barbatii

Chiar daca barbatii sunt diferiti, exista anumite caracteristici comune atunci cand comunica cu o femeie. Iti trebuie doar un ghid de descifrare a acestor mesaje. Iata cel mai des intalnite mesaje si ce inseamna de fapt.

1. „HEY/Hello”


Daca un barbat iti trimite un mesaj in care scrie hello' si atat, inseamna ca isi dorea cu disperare sa vorbeasca cu tine. Daca avea ceva important sa iti spuna, ar fi scris deja asta inca din primul sms. Daca nu ti-a scris nimic altceva in afara de Buna!' inseamna ca nu are nimic sa iti spuna, dar isi doreste sa te auda. Iar daca face asta des inseamna ca deja l-ai prins in mreje.

2. „Nu mai pot sa ajung”

Daca aveti planuri iar el le anuleaza de fiecare data in ultimul moment inseamna ca nu este interesant de tine. Ceea ce este oarecum confuz, pentru ca initial ti-a acceptat propunerea. Totusi daca in continuare va faceti planuri impreuna si apoi le anuleaza unul cate unul, inseamna ca tu esti planul B in cazul in care prima varianta, prima lui optiune se anuleaza.

3. „K”

„K” a devenit cea mai utilizata litera din alfabet. Mesajele atat de scurte nu sunt niciodata un semn bun. Exceptand cazurile in care chiar nu are timp nici sa respire, nu ar avea niciun motiv sa iti dea astfel de raspunsuri telegrafice. In momentul in care iti raspunde astfel, iti trimite practic mesajul ca, pentru el, acea conversatie s-a incheiat. Asa ca nu insista!

4.” ‘NEATA!”

Daca iti trimite mesaje in fiecare dimineata, nici nu mai conteaza ce scrie in ele, este clar ca este interesat de tine. In fond se gandeste la tine in fiecare dimineata si probabil nu mai are rabdare sa te intalneasca.

5. „Esti treaza?”

Suna ca un cliseu, dar este una din frazele des folosite de barbati. Asta se intampla de obicei in toiul noptii si este modalitatea voalata prin care iti propune o partida de sex. Acum alegerea iti apartine, mingea este la tine in teren.

6. Doua mesaje la rand

Daca ti-a trimis un mesaj insa tie ti-a luat prea mult timp sa ii raspunzi si deja ti-a mai trimis inca unul, inseamna ca se simte foarte atras de tine. Si-a facut griji ca ceea ce ti-a trimis nu ti-a placut si acum incearca sa te impresioneze din nou sau sa repare oalele sparte.

7. Niciun raspuns

Daca nu iti raspunde deloc, este posibil sa fie foarte ocupat sau sa nu fi vazut mesajul tau. Daca insa face asta in mod repetat, nu isi cere scuze si nici nu iti da vreo explicatie, atunci in mod sigur nu esti o prioritate pentru el. Poate ca nici nu o face intentionat, pur si simplu conversatiile voastre nu sunt interesante pentru el, poate ca nici tu nu esti. Asa ca este timpul sa iti concentrezi atentia in alta directie.

Text: Ana Toma

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle