Ce cadou i-a dăruit Meghan Markle Reginei de Crăciun? Răspunsul te va face să râzi, cu siguranță

Să faci cadouri de Crăciun este foarte greu, mai ales când vine vorba despre cineva care are absolut tot. Deci ce faci când e vorba despre Regina Angliei?!

Ce cadou i-a dăruit Meghan Markle Reginei de Crăciun? Răspunsul te va face să râzi, cu siguranță

Suntem sigure că Meghan Markle a avut o mare problemă atunci când a încercat să găsească un cadou potrivit pentru Regina Angliei! Știi și tu cum e, ce îi poți lua cuiva care are deja totul? Cu toate astea, viitoarea ducesă se pare că s-a descurcat de minune.

Cadoul pe care Meghan Markle i l-a făcut Reginei te va face să râzi, cu siguranță (și cel mai probabil și pe ea însăși a făcut-o măcar să zâmbească!). Se pare că Meghan i-a dăruit Reginei Elisabeta de Crăciun o jucărie-hamster care… cântă!

Cu siguranță este un cadou neobișnuit, mai ales pentru Regina Angliei și suntem chiar curioase ce reacție a avut aceasta!

Cu toate acestea, se pare că familia regală are o tradiție de a-și face daruri amuzante de Crăciun, așa că Meghan Markle s-a integrat foarte bine în familia din care va face parte din primăvară, atunci când se va căsători cu Prințul Harry.

Citeste si:
Cine este unul dintre designerii care ar putea să îi creeze rochia de mireasă lui Meghan Markle – iată și primele schițe ale sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle