Ați avut o zi grea la serviciu? Tipuri de activități în cuplu care vă ajută să vă relaxați și să vă conectați unul la celălalt

Dacă ai rămas fără inspirație, iată o serie de activități de cuplu variate, care au scopul să vă îmbunătățească starea de spirit și să vă apropie.

Ați avut o zi grea la serviciu? Tipuri de activități în cuplu care vă ajută să vă relaxați și să vă conectați unul la celălalt

E un final de săptămână epuizant, ai avut o zi grea la birou. Timpul pentru cuplul vostru e din ce în ce mai redus, și nu știi ce să faci mai întâi. Pe lângă asta, nevoia de relaxare, de odihnă este pregnantă. Amândoi sunteți obosiți, amândoi aveți nevoie să vă conectați unul la celălalt și vă e dor de momente împreună.

Meditație


Sunt persoane care meditează dimineața și seara. Dacă nu vă sincronizați ca program voi puteți alege numai seara. Este o cale sigură de a face liniște, de a calma mintea și corpul. O meditație ghidată pe care să o ascultați amândoi sau fiecare cu propria sa variantă ascultată la căști. Important e să aibă aceeași lungime, pentru a nu vă deranja reciproc.

O baie fierbinte

Ai spune că sună foarte feminin, dar sunt mulți bărbați care adoră spa-urile. Creează la tine în baie un fel de spa propriu și personalizat. Poți pune muzică de relaxare, alege uleiurile esențiale preferate, spuma și sarea de baie. Un cadru de care vă puteți bucura pe rând sau amândoi în același timp. Aromoterapia și-a dovedit eficiența din cele mai vechi timpuri, iar la final puteți condimenta sau completa atmosfera cu un masaj.

Plimbare

O plimbare împreună face minuni. Dacă nu sunteți cu bateriile pe minus puteți chiar să faceți amândoi sport în casă, yoga, ori să ieșiți la alergat sau cu bicicletele. Sună prea dificil? Atunci optați pentru plimbarea relaxantă, într-un ritm domol, care vă va ajuta să exorcizați stresul.

Clubul de carte

Un ceai bun, muzică în surdină sau liniște deplină și fiecare pe un fotoliu cu cartea în mână. În timp ce citiți vă puteți împărtăși idei, conștientizări, vă puteți recita reciproc pasaje care v-au impresionat. Sau agreați că faceți asta la finalul sesiunii de lectură, tocmai pentru a nu vă deranja. Clubul de carte cu partenerul de cuplu poate include cărți diferite sau citiți amândoi aceeași carte ca ulterior să o comentați.

Podcast, documentare

O altă modalitate de relaxare, cu iz intelectual. Căci mintea va primi un plus de informație interesantă ce trebuie procesată. Sau când relaxarea se împletește cu știința, cultura, un pahar cu vin și discuțiile pe marginea celor văzute sau ascultate.

Petrecere în pijamale

Voi decideți cât de silențioasă va fi această petrecere. Ajungeți acasă, faceți duș și vă puneți pijamalele mult mai devreme decât de obicei. Pentru maximizarea efectului scoateți plapuma sau pătura cea mai grea pe care o aveți. E destul de ușurică? Așezați una peste alta mai multe pături, ca în final să obțineți un layering de câteva kilograme. Secretul? Când sunteți înveliți cu ceva greu, care apasă pe corp, se instalează relaxarea, iar somnul vine muuuult mai repede. Și cine spune că nu vă puteți cuibări romantic în așternuturi?

Citește și:
Nu ai niciodată timp pentru partenerul tău sau o relație de cuplu? Ce ascunde asta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle