Asistenta agresata de un politist, chiar in curtea Serviciului de Ambulanta

O asistenta medicala a fost agresata de catre sotul ei, un politist, chiar in curtea institutiei la care aceasta lucra. Amandoi se aflau in uniformele de serviciu.

Asistenta agresata de un politist, chiar in curtea Serviciului de Ambulanta

Duminica, 13 august, o asistenta medicala care lucreaza la Serviciul Judetean de Ambulanta Satu Mare a fost agresata chiar in curtea institutiei, in timpul programului de lucru, de catre sotul ei, un politist.

Mona Raul, politistul, imbracat in uniforma, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta, unde lucreaza sotia sa, Mona Teodora si a agresat-o pe aceasta in curte, cei doi avand o altercatie. Asistenta medicala se afla in timpul serviciului, conform Agerpres.

Conducerea Serviciului de Ambulanta Satu Mare a inceput o ancheta pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment si va face publica concluzia acesteia.

Intre timp, imagini video cu politistul care o agreseaza pe sotia sa au facut incojurul internetului. Un filmulet realizat, cel mai probabil, cu telefonul, a fost postat pe pagina de Facebook „Gazeta de Nord-Vest” si are peste 60.000 de vizualizari.

Citeste si:
#ELLEnutace: Cand politistul e un agresor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle