Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 7-9 octombrie 2016

Nu te-ai decis inca ce sa faci in acest weekend? Avem noi cateva sugestii – pentru toate gusturile!

Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 7-9 octombrie 2016

Pop-up Shop Band of Creators, la Artmark

Iti dam intalnire in acest weekend (pe 8 si 9 octombrie, de la ora 10 la 20) la Artmark, la Pop-up Shop-ul Band of Creators, unde ai ocazia de a-ti completa garderoba de toamna-iarna cu creatii stylish ale designerilor romani. Stilistii ELLE vor fi acolo cu recomandari si pentru a-ti da cele mai bune sfaturi care te vor ajuta sa-ti compui o garderoba sexy, stylish, spirited. In plus, sambata, la orele 12:00, 14:00 si 16:00, iti vei putea alege piesele direct de pe catwlak, 10 designeri urmand sa isi prezinte colectiile toamna-iarna. Printre designerii pe care ii vei gasi la Artmark se numara Pas du Tout, Ioana Ciolacu, Florentina Giol, Larisa Dragna, Bianca Popp, Edita Lupea, Maria Queen Maria, Smaranda Almasan, Noon, Georgiana Giuroiu, Maressia, Spoff, Lavine Jianu, Amelie Suri, Framboise, No 23, AFMF, Nico Carp si altii. Pretul unui bilet de acces este 10 lei.

Incepe Animest

Singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie, Animest, revine cu cea de-a 11-a editie care se va desfasura in perioada 7-16 octombrie la Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, Club Fabrica si Club Control. In acest an, festivalul are si o tematica inedita: editia este dedicata acelor pisici care au cucerit ecranele – cele mai iubite feline din cinematografie vor face parte din programul Animest 2016. Ai ocazia sa vezi sau sa revezi lungmetrage iconice precum „Parisul Vesel” sau „Pisicile aristocrate”, dar si productii mai recente precum „O pisica la Paris”, film nominalizat la Oscar in 2012. Nu rata nici selectia speciala de scurtmetraje cu Motanul Felix, celebra pisica neagra desenata de Otto Messmer in epoca filmului mut sau animatiile destinate exclusiv adultilor – ca Fritz The Cat.

Platforma Internationala de Teatru Bucuresti

Descopera teatrul de pe toate meridianele la cea de a treia editie a Platformei Internationale de Teatru Bucuresti care se va desfasura in acest weekend la ARCUB Gabroveni. Avand tema Celalalt/Migratie, evenimentul isi propune sa aduca in atentia publicului companii de teatru din Germania, Marea Britanie, Statele Unite si Romania. In plus, azi, de la ora 19.00, la Statia de metrou Eroii Revolutiei, ai ocazia de a descoperi Harta senzoriala a Bucurestiului, un tur ghidat performativ care poarta privitorul prin locuri din Bucuresti cu povesti memorabile, si care, folosind actori, invitati si instalatii video si audio, activeaza straturile vizuale, auditive, olfactive si tactile ale unor case cu un trecut bogat si interesant.

Citeste si:
Cele mai asteptate filme ale toamnei

Food Truck Festival, la Promenada Mall

Un eveniment pentru gurmanzi si nu numai! Pana pe 16 octombrie, in parcarea mall-ului Promenada, se va desfasura Food Truck Festival, o caravana care isi propune sa promoveze mancarea preparata rapid, insa si sanatoasa. Te asteapta peste 20 de food truck-uri pregatite sa te ademeneasca cu cele mai apreciate, savuroase si delicioase preparate de street food.

Incepe Timishort 2016

77 de scurtmetraje, 8 sectiuni, workshopuri, expozitii, dezbateri, concerte si proiectii speciale te asteapta pana duminica la Timishort, cel mai important festival de scurtmetraje din vestul Romaniei. Pe toata durata festivalului, la Casa Artelor, va avea loc atelierul Timishort Film Lab, ce are ca scop promovarea educaţiei cinematografice in mediul local si national, iar la Sala 2 a TNT va avea loc expozitia foto Omul Cameleon', semnata de Cristian Radu Tanta. Programul integral si descrierea evenimentelor Timishort le gasesti pe www.timishort.ro

Corul Armatei Rosii, in concert la Sala Palatului

Ansamblul Alexandrov, marele Cor al Armatei Rosii, format din 60 de muzicieni, revine la Bucuresti pentru un concert care va avea loc pe 9 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00. Pentru recitalul din Bucuresti, in repertoriu au fost alese atat piese rusesti celebre precum 'Kalinka' si 'Katiusha', dar si prelucrari ale unor hituri lansate de trupele The Beatles si Queen. Pretul biletelor este cuprins intre 100 si 250 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle