Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 14 – 20 iulie

Shopping, filme, expozitii! Cu asta te sfatuim sa iti umpli timpul liber saptamana aceasta.

Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 14 – 20 iulie

Luni, 14 iulie

Daca ar fi dupa noi, lunea nu am iesi din casa. Mai ales cand e atat de cald afara. Si mai ales cand avem un film atat de interesant de vazut la TV. Heartburn', filmul lui Mike Nichols cu Meryl Streep, Jack Nicholson si Jeff Daniels, scris dupa romanul Norei Ephron, poate fi vazut asta seara, de la ora 21.00, pe Cinemax.

Marti, 15 iulie

Daca nu ati apucat sa plecati cu copiii in vacanta si vreti totusi sa nu le irositi zilele de vara, poate ar trebui sa ii trimiteti la un curs. Meda Popea – Arts & Events organizeaza de azi o serie de vacanta a laboratorului de scriere creativa pentru copii, dedicat celor cu varste intre 9 si 14 ani. Detalii si rezervari la numarul de telefon 0729.609.102.

Miercuri, 16 iulie

Azi e ultima zi in care mai puteti prinde expozitia de fotografie in aer liber Trecut-au anii' la Muzeul Municipiului Bucuresti. Cele mai bune 50 de fotografii din cele sase expozitii realizate de-a lungul timpului de Asociatia Bucurestiul meu drag' arata un oras cu o atmosfera diferita de cea pe care o vedem si o simtim acum. Fotografiile vechi provin din arhiva muzeului, iar cele actuale sunt realizate de membrii asociatiei.

Joi, 17 iulie

La Sala Acvariu a Muzeului Taranului Roman va asteapta saptamana aceasta expozitia La poarta raiului', semnata de Nicoleta Nicorici. Lucrarile ei sunt inspirate de arta naiva romaneasca, mai ales cea provenind din traditia icoanelor pe sticla, si vorbesc despre simboluri uitate sau pierdute, care sunt transpuse aici in imagini sugestive.

Vineri, 18 iulie

Astazi are loc premiera filmului Sex Tape', de Jake Kasdan, cu Jason Segel si Cameron Diaz in rolurile principale. Cei doi formeaza un cuplu casatorit si indragostit, dar care a cam pierdut din pasiunea de la inceputuri. Asa ca decid sa se filmeze in timp ce incearca toate pozitiile descrise in cartea The Joy of Sex'. Desigur, inregistrarea risca sa ajunga publica, iar dezlegarea acestei situatii incomode constituie chiar intriga acestei comedii usurele de vara.

Sambata, 19 iulie

Daca ziua poti sa te duci la cumparaturi, dupa cum vei afla imediat, sambata te trimitem in parc. Dar nu oricum. The Mission in the Park ii aduce in Herastrau pe Solomun, H.O.S.H., Rosario Internullo, Adrian Eftimie si Mano la un party care se anunta inca de pe acum incendiar.

Duminica, 20 iulie

Cum iti ziceam, poti sa iti dedici weekendul cumparaturilor. Mai ales ca la Dianei 4 te asteapta Yard Sale de iulie, atat sambata cat si duminica, de la 10.30 la 19.00. Yard Sale isi propune sa introduca in uz notiuni precum refolosirea si reciclarea si trebuie sa stii ca, in vreme ce poti gasi nimicuri fermecatoare printre obiectele aduse de participanti, fiecare editie a evenimentului strange donatii in bani pentru cazuri aparte, dar si haine pentru Samu Social si Magazinul comunitar. Shopping responsabil iti dorim!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle