Află totul despre noua campanie Space for Giants împreună cu Gemfields și Net-a-Porter

Space for Giants (organizația caritabilă ce protejează ecosistemele naturale din Africa) anunță noua campanie de strângere de fonduri în colaborare cu Gemfields și Net-a-Porter.

Află totul despre noua campanie Space for Giants împreună cu Gemfields și Net-a-Porter

Organizația Space for Giants, care își propune să salveze elefanții africani și habitatele de care depind ei, lansează campania Walk for Giants, pentru a strânge fonduri și a atrage atenția, la nivel global, asupra dramei elefanților. Campania va debuta cu două demersuri exclusive: prima este o colecție ce va conține 33 de piese marca Gemfields (un brand ce exploatează în mod responsabil pietre prețioase chiar din Africa), iar a doua parte este formată din 15 colecții sustenabile semnate de case de modă precum Burberry, 3.1. Phillip Lim, sau Brunello Cucinellicare, se vor vinde pe Net-a-Porter, principalul retailer de lux din lume.

Întregul profit câștigat în urma vânzărilor acestor colecții-capsulă va ajuta la protejarea elefanților din Africa și a habitatului lor natural. Space for Giants promite să conserve valoarea economică și ecologică pe care o oferă natura în această zonă spectaculoasă, care aduce valoare adăugată pentru economia la nivel global, mai ales în această perioadă de criză când turismul și călătoriile au de suferit, iar viața sălbatică este și mai vulnerabilă decât de obicei.

Colecțiile-capsulă au fost fotografiate în Kenya, cu susținerea Gemfields, iar întreaga campanie Walk of Giants a fost pozată de către Francesco Carrozzini (fiul regretatei Franca Sozzani, redactor șef la Vogue Italia din 1998 până în 2016, an în care a și decedat), în direcția artistică a lui Riccardo Ruini, iar modele au fost Arizona Muse și Selena Forrest.

Lansarea acestor colecții-capsulă coincide și cu lansarea campaniei Walk Of Giants care va culmina cu un demers de conservare a unui coridor tradițional folosit de elefanți în migrația lor. La acest proiect captivant vor lua parte cei mai mari influenceri, care vor aduce subiectul în atenția publicului și vor strânge fonduri pentru inițiativă.

Fiecare dintre noi putem ajuta la protejarea ecosistemelor naturale din Africa, care se află în stare critică, dând curs acestei campanii minunate în care industria modei joacă un rol extrem de important. Și iată că și designerii tăi preferați s-au implicat într-un proiect atât de măreț, încât poate chiar salva elefanții din Africa și mediul lor.

Citește și:

O planetă sănătoasă – o inițiativă care să te inspire de Ziua Pământului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle