9 filme pe care merită să le vezi în ianuarie la cinema

Prima lună a lui 2020 vine cu foarte multe premiere cinematografice, potrivite pentru toate gusturile.

Comedii, acțiune, SF, musical, thriller – iată care sunt filmele pe care trebuie să le vezi luna aceasta în cinematografe.

Cats

Filmul are la bază muzicalul lui Andrew Lloyd Webber, care a bătut orice record de longevitate pe scena internațională și din distribuție fac parte James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, dar și Francesca Hayward, prim-balerină la Baletul Regal britanic. Pelicula este așteptată cu mare curiozitate de cinefili deși, după apariția trailer-ului oficial, mulți s-au declarat dezamăgiți și chiar șocați de transformările nu foarte inspirate prin care au trecut actorii. Cu toate acestea, decorul spectaculos, tehnologia de ultimă oră și stilurile de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step ar trebui să reprezinte puncte de atracție și să te determine să mergi în cinematografe pentru a-l viziona.

Premiera: 3 ianuarie 2020

Knives Out (La cuțite)

Un film cu o distribuție de zile mari: Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Daniel Craig, Toni Collette, Christopher Plummer, Michael Shannon, Don Johnson. Acțiunea filmului se învârte în jurul unei crime a cărei victimă este celebrul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer). Detectivul Benoit Blanc (Daniel Craig) este însărcinat cu rezolvarea cazului, însă disfuncționala familie a lui Harlan și angajații acestuia nu par deloc doritori să ajute la identificarea criminalului.

Premiera: 3 ianuarie 2020

The Grudge (Blestemul)

Pasionații de filme horror așteaptă cu nerăbdare și multă curiozitate această peliculă în care Andrea Riseborough interpretează rolul principal. Ea este detectivul Muldoon, care trebuie să investigheze și să rezolve un caz cutremurător, cel al unei tinere mame care și-a ucis întreaga familie în propria ei casă. Detectivul va descoperi însă că locuința în care au avut loc crimele este blestemată și oricine intră în ea se află în pericol de moarte.

Premiera: 3 ianuarie 2020

Bombshell

Filmul le are în distribuție pe Margot Robbie, Charlize Theron și Nicole Kidman și are la bază întâmplări reale, unul dintre cele mai mari scandaluri din presa americană. Theron și Kidman le aduc pe marile ecrane pe Megyn Kelly și Gretchen Carlson, două dintre cele mai cunoscute figuri ale canalului de televiziune Fox News, în timp ce Margot Robbie este producătorul fictiv Kayla Pospisil. Cele trei decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, care a întreținut o atmosferă ostilă față de femei în birourile Fox News și a fost ulterior dat în judecată de mai multe angajate pentru hărțuire sexuală.

Premiera: 10 ianuarie 2020

Like a Boss

Rose Byrne, Tiffany Haddish și Salma Hayek fac parte din distribuția acestei comedii despre două prietene foarte bune care decid să înființeze împreună o companie de cosmetice. Singura problemă este că cele două au idealuri complet diferite, una este o persoană practică ce se concentrează pe viitorul firmei, în timp ce cealaltă își dorește numai să devină bogată pentru a putea avea un stil de viață luxos.

Premiera: 10 ianuarie 2020

Dolittle

Robert Downey Jr. este excentricul doctor John Dolittle, care locuiește într-un conac izolat din Anglia victoriană, având o companie formată din zeci de animale exotice. Dolittle are abilitatea unică de a vorbi cu animalele și de a le înțelege, lucru care îi va fi de ajutor atunci când pleacă într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică unde se crede a se afla un leac unic ce o poate salva de la moarte pe tânăra regină Victoria (Jessie Buckley). O aventură vizuală impresionantă, un film pe care și cei mici și cei mari îl vor aprecia deopotrivă.

Premiera: 17 ianuarie 2020

Bad Boys for Life

Will Smith și Martin Lawrence revin în rolurile detectivilor Mike Lowery și Marcus Burnett, lucru care nu poate însemna decât numeroase scene de acțiune, dar și secvențe amuzante, replici memorabile și efecte speciale de excepție. Marcus Burnett (Lawrence) este acum inspector de poliție, în timp ce Mike Lowery (Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi fac din nou echipă atunci când viața lui Mike este amenințată de un mercenar albanez al cărui frate a fost ucis într-un schimb de focuri.

Premiera: 17 ianuarie 2020

1917: Speranță și moarte

Pelicula îi are ca protagoniști pe actorii Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Mark Strong, George MacKay, Colin Firth și este regizată de celebrul Sam Mendes. Filmul spune povestea a doi tineri soldați englezi care, în timpul Primului Război Mondial, primesc o misiune ce pare imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1600 de vieți omenești.

Premiera: 24 ianuarie 2020

Gangsteri cu stil (The Gentlemen)

Matthew McConaughey este Mickey Pearson, un traficant de droguri care și-a construit la Londra un imperiu din afacerile ilegale pe care le conduce. El decide însă că a venit momentul să se retragă din afacere și este în căutarea unui înlocuitor căruia să îi vândă imperiul său atât de profitabil. Însă lucrurile nu sunt deloc simple, iar intenția lui duce la declanșarea unui adevărat război. Din distribuția filmului mai fac parte Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell și Hugh Grant.

Premiera: 31 ianuarie 2020

Citește și:
10 filme mai bune decât romanele după care au fost adaptate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle