7 diferente semnificative intre sex si dragoste

Printre numeroasele diferente dintre cele doua, principala se refera la existenta sau lipsa sentimentelor atunci cand doi oameni fac sex.

7 diferente semnificative intre sex si dragoste

Intre partenerii care fac dragoste exista o anumita chimie, care te face sa tremuri, la figurat si la propriu, atunci cand esti langa acea' persoana. Pe de alta parte, cand vrei doar sa te simti bine, fara alte implicatii de orice fel, se poate vorbi despre sex. Iata cateva dintre caracteristicile care diferentiaza sexul de dragoste:

Timpul

Prima data cand experimentezi un astfel de moment intim cu cineva poate fi putin stanjenitor, deoarece nu prea stii nimic despre preferintele si modul acelei persoane de a se simti bine. Pentru a sti ce-i place si ce nu, pentru a-i descoperi zonele erogene si a evita ceea ce nu-i face placere, ai nevoie de… timp.

Da, timpul este o constanta de care depinde atat bunul mers intr-o relatie, cat si in sex. Cand ajungi sa iti cunosti atat de bine partenerul si actionezi in asa fel incat el sa se simta bine, te implici trup si suflet' in actul sexual, poti spune e vorba de dragoste, nu sex.

Prieteni cu beneficii

Prietenia cu beneficii este un tip de relatie' dintre doi prieteni de sex opus care vor sa isi satisfaca nevoia fizica de a face sex ocazional si, in general, nici unul nu are o relatie amoroasa in paralel. Teoretic, relatia este una de ordin fizic, in care ambii au de castigat.

Practic, majoritatea spune ca in cele mai multe cazuri, unul dintre cei doi prieteni', daca nu amandoi, va dezvolta sentimente de atasament fata de celalalt. Daca va intalniti pe o perioada mai lunga de timp, va placeti din punct de vedere fizic si mai sunteti si prieteni inseamna ca sunteti pasibili de a va indragosti. Asadar, dupa o anumita perioada, sexul intre prietenii cu beneficii se transforma in dragoste.

Vezi care sunt cele mai frumoase filme de dragoste!

Preludiul

Se spune despre preludiu ca incepe inca de la flirt, nu din dormitor. Preludiul e acea dorinta de actiona incet si de a te bucura de fiecare clipa dinaintea actului sexual propriu-zis. Atunci cand aveti un preludiu intens, inseamna ca intre voi exista o anumita chimie, o tensiune sexuala care te face sa iti doresti mai mult, dar si sa traiesti la intensitate maxima fiecare clipa. Bineinteles, a face dragoste include si acest act atat de apreciat de femei in general, preludiul.

Orgasmul

Multe femei considera ca au facut dragoste daca au intalnit senzatia uimitoare din timpul unui orgasm. Poate ca in acel moment da, simti ca il iubesti si ca nu l-ai mai lasa sa plece, dar e doar o etapa a sexului, bineinteles, cea mai intensa. Poti avea orgasm si daca faci dragoste, dar si cand faci sex, deci nu reprezinta un beneficiu doar pentru cei/cele care fac dragoste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle