5 semne că poți avea din nou încredere în partenerul tău, după ce te-a dezamăgit

E greu să prinzi din nou încredere după o mare dezamăgire, dar iată care sunt semnele că ai făcut bine că i-ai mai acordat o șansă.

5 semne că poți avea din nou încredere în partenerul tău, după ce te-a dezamăgit

Câteodată lucrurile neplăcute se întâmplă. Da, există posibilitatea să fim dezamăgiți, chiar și de persoana la care ne așteptăm cel mai puțin. Dacă partenerul tău te-a înșelat, este evident că este greu să continui relația cu aceeași deschidere.

Totuși, amintește-ți că nu eșți obligată să continui relația cu cel care ți-a greșit, care ți-a creat durere și te-a făcut să îți pierzi încrederea (în el și, probabil, și în alți bărbați). Așadar, vei avea o perioadă de dubii, o perioadă în care parcă nu îi vei mai crede niciun cuvânt, deși ți-ai dori să poți fi lipsită de dubii. Perioada asta trebuie depășită la un moment dat, căci degeaba mai continui relația, dacă o faci atât de tensionat, nu?

Nu vei putea niciodată să te bucuri de iubire așa cum trebuie, dacă întotdeauna te vei teme că el va greși din nou. Că vei fi umilită' din nou. Ei bine, cu toate astea, în relații n-ai decât să îți asumi riscul. Ai altă șansă?

Așadar, ți-am pregătit 5 semne care te vor ajuta să îți dai seama că este timpul să lași garda jos și să începi, din nou, să ai încredere în el.

1. Este dispus să înțeleagă motivul tău

Va fi dispus să își accepte greșeala, să arate că regretă cu adevărat și să înțeleagă foarte bine de ce te-a dezamăgit și cum te-a făcut fapta lui să te simți. De asemenea, ar putea fi de acord să mergeți la terapie de cuplu, dacă tu propui acest lucru.

2. Observi o schimbare în comportamentul lui

Înainte să afli că partenerul te-a înșelat cu adevărat și înainte să afli care a fost motivul infidelității lui, probabil ai observat și ceva schimbări în comportamentul lui. Așadar, așa cum atunci ai observat anumite schimbări, cu siguranță vei vedea posibilele schimbări pozitive de acum.

3. Nu mai ține legătura cu multe persoane

Nu va mai avea vreo legătură cu niciunul dintre oamenii care se aflau în locul în care te-a înșelat. Așadar, orice secret, orice lucru pe care nu ți-l spune (de exemplu, să ascundă bani), îl vor da de gol, indicându-ți că nu s-a schimbat cu adevărat.

4. Te simți mai apropiată de el

Tocmai tu, victima', te simți mai apropiată de partenerul tău. Probabil ar fi o idee bună să te bazezi pe instinct. Chiar dacă există momente de nesiguranță, care sunt normale, în clipele în care ești calmă, te vei simți chiar mai apropiată de partenerul tău.

5. Vă distrați împreună

Veți avea împreună activități care să vă facă să vă simțiți bine. Veți petrece mai mult timp împreună. Desigur, vei vedea în ochii și în comportametul lui că vrea, cu adevărat, să îți recâștige încrederea.

Bineînțeles, nimic nu este sigur. Nu este nimeni care să îți poată garanta că totul va fi bine. Totuși, din experiență vorbind, atunci când aceste cinci semne există, poți fi destul de sigură că își regretă sincer fapta și o consideră o greșeală imensă. Nu riști, nu câștigi.

Citește și:
13 semne care arata ca partenerul tau te abuzeaza emotional

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle