5 cadouri perfecte și ultra cool pentru colecționari

Cu toții avem acel prieten, fan înfocat, pentru care lucrurile care au legătură cu sportivul sau artistul preferat sunt cele mai prețioase.

5 cadouri perfecte și ultra cool pentru colecționari

E cel mai activ suporter în social media, e cel ale cărui fotografii conțin mereu o referire la pasiunea sa cea mai mare și cel care ar face aproape orice pentru un obiect memorabilia original. În cazul său, cursa pentru cadoul perfect este de fiecare dată o aventură, și una deloc usoară. Din fericire, în ajutorul lui Moș Crăciun și al tău, cel care vrei să-ți fericești prietenul colecționar, I wonder a pregătit o listă de cinci cadouri personalizate de nelipsit din orice colecție:

1. Rachete Adidas semnate de Ilie Năstase

Unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, un campion al României, Ilie Năstase alias Nasty pe terenul de tenis, oferă pentru cauza I wonder trei rachete Adidas cu semnătura lui. Și nu orice fel de rachete, ci 3 din cele 13 modele unicat create special pentru el de Adidas, în onoarea zecilor de trofee ridicate deasupra capului în anii 1970. Una dintre aceste rachete reprezintă cu adevărat un cadou perfect pentru un împătimit al lui Ilie Năstase.

2. Echipamentul Simonei Halep cu autograf

Figură marcantă a sportului actual, atât românesc, cât și internațional, Simona Halep a cucerit lumea tenisului la doar 25 de ani. Un fan adevărat nu și-ar putea concepe colecția de fără un echipament precum cel folosit de Simona Halep în cele mai importante competiții. Evident, toate obiectele vestimentare poartă semnătura campioanei.

3. Echipamentul lui Mihai Leu cu autograf

Ți-au plăcut filmele cu Rocky? Sunt frumoase și merită revăzute, dar are și România un Rocky al ei: Mihai Leu, campionul mondial care a cucerit centura WBO în 1997. Poți completa colecția unui prieten cu un echipament identic precum acela purtat de Mihai Leu când a câștigat titlul mondial, fiecare piesă a echipamentului purtând autograful marelui campion.

Ai prieteni care iubesc lucrurile personalizate? Avem 5 propuneri de cadouri minunate pentru ei!

4. Minge de tenis cu semnătura Sarei Errani

Un fin cunoscător al tenisului ar aprecia oricând un cadou care să depășească granițele țării. Sara Errani este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din Italia și are în palmares numeroase trofee. Pentru un fan al fenomenului o minge cu semnătura ei ar însemna cel mai minunat cadou. La I wonder împlinim cele mai frumoase dorințe.

5. Căști personalizate cu autograful Years&Years

O surpriză perfectă sună întotdeauna bine, iar pentru un pasionat de muzică, o pereche de căști de cea mai bună calitate de la Skullcandy va reprezenta cea mai mare bucurie – iar dacă mai adaugăm faptul că perechea de căști poartă semnătura unei trupe precum Years&Years bucuria este completă.

Nu uitați, toate aceste cadouri se transformă în #Surprizebune care fac bine! Pentru prietenii voștri și pentru copiii susținuți de Fundația Ringier.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle