4 sfaturi pentru a trece mai usor peste dezamagirile sentimentale

Daca in urma ultimei relatii ti-ai dat seama ca suferi de epuizare emotionala si nu stii ce sa faci pentru a trece peste aceasta noua dezamagire, trebuie sa afli ca exista posibilitatea ca aceasta perioada sa fie mai usor de asimilat.

4 sfaturi pentru a trece mai usor peste dezamagirile sentimentale

Iata cateva sfaturi despre cum sa faci aceasta perioada sa para mai usoara:

1. Ofera-ti timp pentru a intelege lectia oferita de ultima relatie 

Atunci cand poti, in sfarsit, sa te uiti inapoi la relatia pe care ai avut-o, si sa iti dai seama de lectiile pe care le-ai invatat, indiferent cat de neplacute au fost, lucrurile vor incepe sa aiba un sens. Poate despartirea te-a facut sa fii mai puternica? Poate te-a invatat mai multe despre ce ai nevoie de la un partener? Intelegerea acestor lectii te va ajuta sa te vindeci si sa te pregatesti pentru viitoarea relatie.

2. Fii deschisa fata de orice potential partener

Daca nu esti pregatita sa intri intr-o noua relatie, nu esti pregatita. Chiar si daca apare o persoana grozava, exista o mare sansa ca relatia sa nu mearga, deoarece esti inca suferinda de epuizarea emotionala. Distreaza-te si cunoaste oameni, insa fii deschisa cu faptul ca nu cauti deocamdata ceva serios.

3. Acorda-ti permisiunea de a nu fi interesata

Foarte multe dintre persoanele recent iesite dintr-o relatie simt presiuni, atat interne cat mai ales externe, de a iesi din nou si a cunoaste oameni imediat. Dar daca chiar nu esti interesata de a intra intr-o noua relatie, acorda-ti permisiunea de a fi singura, cel putin deocamdata. Ar putea la fel de bine ca acesta sa fie un semn al intuitiei tale care iti spune ca este timpul sa te reconectezi cu tine insati.

4. Dezvolta-ti un interes pe alt palier al vietii tale

Daca tot te separi de relatii si de lumea intalnirilor pentru un timp, asigura-te ca iti creezi pasiune si depui efort pe un alt palier al vietii tale. Ce ti-ai dorit intotdeauna sa incerci? Ce ti-ar putea oferi acea scanteie de energie care iti lipseste? Acestea sunt preocuparile care, cu timpul, te vor ajuta sa iti depasesti epuizarea emotionala.

Text: Ruxandra Marin
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle