4 sfaturi pentru imbunatatirea eficientei, care chiar functioneaza

Mark Zuckerberg este una din cele mai credibile persoane atunci cand vine vorba de succes si productivitate datorita imperiului pe care l-a creat. Citeste in continuare tehnicile lui pentru a fi mai eficienta.

4 sfaturi pentru imbunatatirea eficientei, care chiar functioneaza

Nu te opri niciodata din muncit

Desi teoretic este considerat timp liber, momentele de relaxare din afara biroului pot fi oportunitatea perfecta pentru a te reorienta pe un proiect de moment. Vei vedea lucrurile dintr-o perspectiva diferita dupa ce vei face un pas inapoi pentru a reevalua situatia. In felul acesta vei fi mereu concentrata si vei putea anticipa actiunile viitoare.

Seteaza-ti obiective pentru a te imbunatati

Daca te concentrezi la fel de mult pentru obiectivele personale precum o faci pentru cele profesionale, este foarte posibil sa vezi rezultate. Asta inseamna ca vei dedica timp si energie aspiratiilor necesare dezvoltarii personale si nu le vei lasa doar pentru momentele in care nu ai altceva de facut. Cu alte cuvinte, daca vrei sa fii vegetariana pentru un an, poarta-te ca si cum ar fi un obiectiv pentru cariera.

Incepe cu ce este usor

Inceputul poate fi cel mai dificil aspect al unui proiect, dar in acelasi timp este si cea mai importanta parte. Fondatorul Facebook spune ca daca vei face lucrurile usoare la inceput, vei observa ca vei face progrese mari. Cheia este sa ai un impuls; chiar daca provine din cele mai simple sarcini, va propulsa proiectul mai departe.

Asteapta excelenta de la toti cei din jur

Productivitatea ta nu este suficienta, trebuie sa ceri eficienta si rezultate si de la persoanele pe care te bazezi. Daca esti deschisa despre nivelul de angajament si dedicare pe care-l setezi pentru tine, echipa ta te va urma. Explica-le clar ca tu accepti doar ce este cel mai bun, lucru care te va asigura ca vei primi calitatea pe care o astepti.

Text: Georgiana Livadaru

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle