Horoscop săptămânal: 5-11 februarie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 februarie 2018:

Lucrurile nu se întâmplă întotdeauna atunci când îți dorești. Răbdarea este cheia succesului pentru tine. Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității tale te dezavantajează în plan profesional. Niciodată lucrurile nu au fost mai simple în plan personal. Totul decurge armonios, relația dintre tine și persoana iubită se sudează cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de această perioadă. Săptămâna aceasta se află sub influența puternică a lui Marte.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 februarie 2018:

Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Aceștia au tendința de a te exclude din discuții sau să profite de punctele tale sensibile. Pentru tine este important să lupți deschis pentru ceea ce îți dorești. De aceea nu te dezici din fața piedicilor pe care ei încearcă să ți le pună. De asemenea, tu nu crezi în prietenii la locul de muncă. Oamenii, în viziunea ta, sunt interesați și egoiști.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 februarie 2018:

Această săptămână începe cu o aură pozitivă. Te lași dusă de val de tot ceea ce trăiești în prezent. Nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți, ci doar îți dai voie să simți. Starea de sănătate însă nu este prea bună în această perioadă. Dureri pasagere de spate sau de cap îți schimbă dispoziția. Vei fi irascibilă. Este posibil ca cei din jur să fie cei mai afectați din cauza stării tale. Încearcă să faci lucruri care să te relaxeze și să te detensioneze. În weekend îți propui să petreci mai mult timp în aer liber.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 februarie 2018:

Tensiunea psihică acumulată în timp începe să își arate efectele negative. În plan profesional, această săptămână este ceea ce ai nevoie pentru a te face remarcată. Modul în care ești construită psihologic te ajută să fii productivă în condiții de stres. Lucrezi foarte bine cu deadline-uri strânse. Colegii caută să ți se alăture atunci când știu că vei avea succes. Majoritatea dintre ei sunt oportuniști. Zilele weekend-ului le petreci alături de familie. Ai nevoie de căldura propriului cămin.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 februarie 2018:

Domeniul profesional în care lucrezi este unul antrenant. Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante. Persoană iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci. Cu toate acestea, trebuie să găsești un echilibru între viața personală și carieră. Prietenii sunt contrariați de o decizie spontană pe care o iei spre finele săptămânii. Cu toate acestea, consideri că nu este cazul să te explici.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 februarie 2018:

Influențe astrale agresive vor încerca să te dezechilibreze pe parcursul acestei săptămâni. Te vei afla față în față cu situații dificile și solicitante din punct de vedere psihic. Tăria de caracter și siguranța de sine te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune. Chiar dacă îți este greu să accepți anumite lucruri ca fiind reale, ele există. Dacă ești singură în plan personal, ceea ce se întâmplă în această săptămână poate însemna un început pentru o relație romantică.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 februarie 2018:

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția care trebuie. Te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi gratuit insulte și ai tendința să fii agresivă cu toți cei care încearcă să afle ce se întâmplă cu tine. Lipsa odihnei te-a adus în acest impas. Lucrezi fără noimă la proiectele personale, iar de la birou pleci foarte târziu. Este important să te îngrijești de propria persoană!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 februarie 2018:

Uranus continuă să își pună amprenta asupra vieții tale sentimentale. Partenerul este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în ține. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci! Uneori ai tendința să mănânci în mod compulsiv. Este important să accepți că ai o problemă în acest sens. Caută ajutor de specialitate sau vorbește deschis despre asta cu persoane de încredere.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 februarie 2018:

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată pe zi ce trece. Ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul. Din punctul tău vedere, aceasta este principala problemă dintre voi. De asemenea, tu îți dorești mai multă libertate, iar el este o fire mai introvertită și care adoră activitățile statice. La birou lucrurile se precipită. Din păcate, vei fi pusă în postura să iei câteva decizii importante. Această săptămână va fi una dificilă pentru tine din cauza provocărilor de care ai parte.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 februarie 2018:

Debordezi de energie și din această cauză este posibil să fii foarte obositoare pentru partener. În această săptămână ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. Planurile pe care le aveați împreună au fost anulate din motive puerile, din punctul tău de vedere. Activitatea pe care o desfășori la birou te motivează încă să faci performanță. În zilele care urmează te vei cufunda în taskuri și responsabilități pentru a fugi de problemele personale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 februarie 2018:

Starea de bine pe care o resimți în zilele următoare te ajută să te dedici cu tot interesul sarcinilor de la birou. Spre sfârșitul săptămânii duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi. Această reușită înseamnă mult pentru ține. Îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități. Zilele din weekend se află sub influența lui Venus. Lucrurile vor fi nuanțate doar în alb sau negru.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 februarie 2018:

Această săptămână va pune la încercare relația pe care o ai. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași dusă de val și ai tendința să jignești foarte ușor. Cuvintele pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viață personală. Fiecare dintre voi are dreptul la replică și la un punct de vedere! Cariera nu mai are parte de dedicarea ta. În prezent trebuie să te îngrijești mai mult de echilibrul interior.
Articole astro