Horoscop săptămânal: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Toată această tevatură te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Această săptămână ți se relevă într-un mod armonios, mai ales în plan personal.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Deși ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță. Nu ai fost niciodată printre primii, indiferent de context. Tot trecutul tău caracterizat de eșecuri și deziluzii au alimentat neîncrederea în sine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Știi că acum te poți baza pe oameni dragi care îți oferă toată susținerea și încrederea de care ai nevoie. Maniera în care vei decide să te raportezi la ceea ce trăiești va fi "inserată" în tot ceea ce vei gândi și vei simți. Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni de sfârșit de an te provoacă, mai ales la nivel profesional.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Această săptămână de sfârșit de an va aduce cu sine multe momente memorabile pentru tine. Ai multe proiecte profesionale la care lucrezi concomitent și pe alocuri simți că nu mai faci bine ceea ce faci. Epuizarea își spune cuvântul. Poate este nevoie să faci anumite alegeri. Chiar dacă drumul pe care îl vei parcurge va fi anevoios, reușita va fi toată a ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Mereu consideri că ești peste cei din jur, iar acest comportament superior îi va răni pe cei care te stimează. Poate că anumite contexte în care te vei afla îți vor oferi fix această oportunitate de care ai nevoie și anume, să vorbești deschis despre propriile emoții. Chiar dacă îți dorești să vezi tot ceea ce e mai bine în cei din jur, nu trebuie să faci din asta un scop în sine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Este posibil ca acest sfârșit de an să te găsească cu destul de multe restanțe, atât financiare, cât și emoționale. Maniera în care te vei dezice de anumite persoane are la bază o teamă profundă de a mai suferi. Ai reușit să menții un anumit echilibru emoțional în viața ta. Nu îți dorești sub nicio formă ca acest lucru să se schimbe.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Niciodată nu ai crezut că a renunța la relațiile toxice din viața ta îți poate aduce atât de multă vitalitate. Deși starea ta de spirit este de multe ori îndoielnică, modul în care reușești să te liniștești are la bază propriile pasiuni. Citești, te bucuri de natură, faci mișcare fizică constant și acestea sunt pentru tine cei mai importanți aliați în ceea ce privește armonia interioară.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Ești o fire categorică și crezi în puterea limitelor. Având acest crez în spate, ești mereu cu un pas înaintea celor din jur și nimic nu te poate lua prin surprindere. Indiferent de natura gândurilor care îți trec prin minte, reușești să găsești ehilibru în interiorul tău. Weekendul acesta va reprezenta pentru tine momente de neuitat alături de familie.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Indiferent de momentul zilei, profiți de timpul petrecut cu sine. Ai nevoie de o reîncărcare energetică și acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când vei anula orice tendință de a mai suferi pentru ceilalți. Proiectele personale la care lucrezi îți aduc împlinire chiar dacă acestea presupun și destul de multe compromisuri.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Astrele îți zic mereu să îți urmezi inima, dar cum se face că, de fiecare dată când ai făcut-o, ai fost dezamagită? Nu poți înțelege acest paradox. Având în vedere că nu te simți bine din punct de vedere psihic, în zilele următoare o să ai tendința să te "ascunzi" de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este o alegere înțeleaptă.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Te lași condusă de emoții. Îți este frică de ideea de un "nou început". Firea sceptică te ține mereu în afara evenimentelor care au loc în viața ta. Pentru tine, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat. Îți asumi această alegere. Această săptămână este destul de solicitantă în ceea ce privește activitatea de la birou.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Deși îți place ceea ce faci în plan profesional, toți colegii sunt extrem de agitați și obosiți astfel încât o să fie prezente situațiile conflictuale. Sfărșitul de an este întotdeauna o sursă de anxietate. Oriunde îți îndrepți privirea se vorbește despre iubire și răbdare și căldură. Crezi că, de fapt, este vorba despre o promovare a unor valori în care nici măcar nu mai credem ca umanitate.
Articole astro