Horoscop săptămânal: 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Fiecare decizie pe care o iei are un impact profund, mai ales în zilele de miercuri și joi. Fii înțeleaptă! Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Încă ai rămas o fire credulă. Atunci când senzația de frustrare pare să îți acapareze mintea, amintește-ți că pașii mici și calculați te vor scoate din impas.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Detașarea emoțională de acele persoane în care simți că nu mai poți investi sentimente sau trăiri te ajută să îți recapeți o parte din energie. Oamenii vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi. Totul face parte dintr-un proces natural și uman. Spre sfârșitul săptămânii, prioritară pentru tine va fi viața de familie. Ai nevoie să fii în preajma celor dragi.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Simplitatea și banalul își fac loc în viața ta și îți oferă motive palpabile de fericire, chiar dacă uneori nu ai fost conștientă de acest lucru. Atunci când vine vorba de familie, te gândești că ai nevoie să petreci mai mult timp alături de cei dragi. Deși nu știi să "joci" de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Implicațiile emoționale pe care le are relația romantică tinde să te debusoleze destul de mult. Este posibil să nu fii pregătită pentru prea multe compromisuri în plan sentimental. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane. Sfârșitul de săptămână este încărcat energetic din cauza unor evenimente imprevizibile.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Epuizarea pe care o resimți este extrem de palpabilă. Organismul tău "se revoltă" din cauza modului în care îți duci existența. Ai grijă la modul în care ai ajuns să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în jurul tău. Indiferent de natura obiectivelor pe care le ai, este important să rămâi consecventă și concentrată pe ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal. Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Conflictele interioare în care te zbați în această perioadă te forțează să vezi lucrurile cu alți ochi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile. Fără să îți dai seama, acesta a devenit modul tău de a te raporta la tot ceea ce ți se întâmplă. Această săptămână este dificilă pentru tine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Este un moment potrivit pentru dezvoltarea ta profesională. Investește în workshop-uri și cursuri de performanță. Această perioadă a anului te ajută întotdeauna să faci schimbări importante în viața ta.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, dar energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Faci multe excese, de toate felurile.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, însă acest lucru te dezavantajează în situațiile delicate în care te vei afla la muncă. Pentru a avea succesul pe care ți-l dorești este nevoie să acționezi prompt. Indiferent de modul în care te simți, reuşeşti totuși să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă. Deși săptămâna este destul de liniștită din punct de vedere emoțional, nu reușești să îți explici starea de agitație care îți cuprinde simțurile. Totul pare să fie învăluit într-o aură întunecată.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Distanțarea de o anumită persoană din viața ta este posibil să fie ireversibilă. Îți este greu să accepți asta, dar comportamentul ei te va ajuta în acest sens. Spre sfârșitul săptămânii lucrurile par să se clarifice puțin în ceea ce privește activitatea ta de la birou. Eșecurile de care a avut parte echipa ta a adus firma într-un impas destul de profund.
Articole astro