Horoscop săptămânal: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Intuiția se pare că "lucrează" la cote maxime în aceste zile. Faci tot ceea ce îți dictează ea și simți cum lucrurile din jurul tău iau o formă armonioasă. În situațiile tensionate de la birou nu reușești niciodată să fii imparțială. Urăști nedreptatea și nepotismul! Obiectivele profesionale pe care le ai creionate în prezent au nevoie de consistență pentru a ajunge să fie împlinite.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în zilele care urmează. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică. Sunt anumite tabieturi care îți oferă stabilitatea de care ai nevoie, dar în același timp te încearcă și un sentiment de nulitate.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie. Evită să iei decizii importante fără a te consulta cu partenerul de viață!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestei săptămâni este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față. Exuberanța de care dai dovadă în zilele următoare poate fi destul de obositoare pentru cei din jur.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Ai foarte multe întrebări de adresat, dar nimeni nu te poate ajuta în acest sens decât propria persoană. Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra personalității tale. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri emoționale. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale. Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică suferă schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Chiar dacă la birou colegii au devenit destul de agresivi și interesați, nu eziți să îți susții ideile așa cum ai făcut-o și până acum, cu încredere în reușită. În plan personal nu se întrevăd prea multe schimbări în dinamica specifică a relației în care ești implicată. Sfârșitul săptămânii este antrenant din punct de vedere fizic deoarece ai foarte multe locuri în care trebuie să ajungi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Această săptămână îți oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Starea de sănătate îți dă și ea bătăi de cap, mai ales din cauza oboselii acumulate în timp. Deși ești de părere că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor, resimți o stare de agitație continuă din cauza neîmplinirii profesionale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi dificil de integrat în propria realitate. Pentru ca tot ceea ce faci să îți ofere sensul de care ai nevoie, este important să definești într-un mod cinstit și așteptările pe care le ai de la propriile acțiuni. La birou, lasă-te condusă de intuiție în acele situații care necesită o soluționare rapidă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Te gândești să redecorezi, să reamenajezi interiorul și faci toate astea pentru că sentimentul de acasă este împlinirea ta absolută în această perioadă. Pe parcursul acestei săptămâni te vei focusa doar pe aspectele practice ale vieții tale și nu vei mai lăsa loc dramelor emoționale să preia controlul.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Relațiile pe care le ai cu cei din jur au fost mereu pentru tine surse inestimabile de stres, iar acum trebuie să începi să te respecți mai mult.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism de apărare sănătos. Familia este și va fi pentru tine o sursă de energie pozitivă. Faptul că ești mereu alături de cei dragi te ajută și să descoperi lucruri noi despre propriile limite. La nivel emoțional, se pare că vei avea parte de o săptămână armonioasă.
Articole astro