Horoscop săptămânal: 25 – 31 martie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 24 - 31 martie 2019

Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi dificil de integrat în propria realitate. Pentru ca tot ceea ce faci să îți ofere sensul de care ai nevoie, este important să definești într-un mod cinstit și așteptările pe care le ai de la propriile acțiuni. Indiferent de natura situației în care te afli, trebuie să rămâi ancorată la propriile emoții.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 24 - 31 martie 2019

La birou, lasă-te condusă de intuiție în acele situații care necesită o raționalizare rapidă. Rezultatele extraordinare pe care le ai în activitatea zilnică te motivează să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort. Chiar dacă uneori este posibil să nu ai capacitatea de a te adapta din mers în raport cu anumite aspecte, tot ceea ce contează este să rămâi fermă pe poziții.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 - 31 martie 2019

Zilele care urmează sunt potrivite pentru a-ți pune în aplicare ideile. Chiar dacă reușita nu este ceva care apare în mod surprinzător în viața ta, iar tot ceea ce întreprinzi trebuie să fie focusat, trebuie să te bucuri când ai parte de ea. Nu mai diminua în mod conștient aportul evident pe care îl aduci pentru ca lucrurile din jur să funcționeze într-un anumit fel!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 24 - 31 martie 2019

Creionarea obiectivelor profesionale pentru perioada următoare va fi dificil de făcut având în vedere impasul energetic în care te afli. Chiar dacă ești conștientă de efectele pe care le au unele din acțiunile tale, nu le permiți celor din jur să comenteze pe baza acestui aspect. Fiecare dintre noi are dreptul să ia decizii și să o facă în maniera proprie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 24 - 31 martie 2019

Ești pasionată de multe subiecte care îți sunt necunoscute și de aceea vei alege să citești câte puțin din fiecare domeniu. Pasiunea cu care faci tot ceea ce îți propui te ajută să străbați cel puțin jumătate de drum până la atingerea obiectivelor. La nivel emoțional simți o conexiune aparte cu o anumită persoană, dar teama de a nu fi dezamăgită te va opri din a prelua inițiativa.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 - 31 martie 2019

Indiferent de tipul lor, nu crezi în exuberanța relațiilor de lungă durată. Dintr-un motiv sau altul, conexiunea emoțională își pierde din ”aderență” și tot ceea ce rămâne în loc este un sentiment de siguranță și de confort. În ceea ce privește cariera, în zilele următoare vei pusă în postura de a face lucruri care este posibil să schimbe dinamica pe care o trăiești în prezent.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 24 - 31 martie 2019

"Esența” care se află dincolo de acțiunile pe care le faci nu este cunoscută de mulți cei cu care intri în contact. Crezi destul de mult în puterea aparențelor. În anumite contexte personale, vei fi obligată să adopți o atitudine mai pragmatică, chiar dacă acest lucru nu ți se potrivește. Cu toate astea, te miră efectul "amețitor” pe care îl are această schimbare de dinamică atât asupra ta, cât și asupra celor din jur.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 - 31 martie 2019

Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Sunt multe momente pe parcursul acestei săptămâni când te vei lăsa ghidată doar de ceea ce simți. Astrele nu sunt tocmai indulgente cu tine și va fi nevoie să depui eforturi suplimentare pentru a obține lucruri aparent banale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 - 31 martie 2019

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această săptămână, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Dinamica pe care o trăiești zi de zi în propria familie te face să îți pui multe întrebări cu privire la ceea ce îți dorești cu adevărat. De multe ori ai senzația că trăiești viața altei persoane. Această postură de spectator este generatoare de anxietate.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 - 31 martie 2019

Amintirile fiecăruia dintre noi construiesc drumul pe care noi am pășit zi de zi pentru a ajunge ceea ce suntem astăzi. Chiar dacă unele lucruri sunt dificil de integrat, impactul pe care îl pot avea asupra vieții noastre interioare nu este ceva ce poate fi contestat. Alegi întotdeauna să lupți de partea dreptății, chiar dacă provocările sunt pe măsură.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 - 31 martie 2019

Planetele ”guvernează” cu toată determinarea zona comunicării și de aceea te vei afla în postura de a-ți argumenta public acțiunile. Zâmbetul pe care îl afișezi mereu în interacțiunile cu cei din jur ajută la destinderea atmosferei și îți oferă încredere în poziția pe care ți-o asumi. Prieteniile din viața ta nu sunt un etalon pentru tine deoarece nu mai crezi în integritatea lor.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 24 - 31 martie 2019

Întotdeauna trebuie să ai grijă să fii onestă cu propria persoană. Este posibil să primești un ultimatum cu privire la un aspect profesional, dar nici măcar această postură în care te afli nu te va forța să faci vreun compromis. Crezi cu tărie în propriile idei. ”Agonia emoțională” în care ai trăit o bună perioadă de timp s-a dispersat. Ai recâștigat controlul asupra propriei vieți.
Articole astro