Horoscop săptămânal: 16-22 ianuarie 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 ianuarie 2023

În zilele următoare, din cauza unor situații conflictuale, vei pierde mult "spațiu" din punct de vedere energetic și îți va fi dificil să găsești o soluție care să te scoată din impas. Nimic din ceea ce te înconjoară nu te va restricționa dacă ești de părere că acțiunile tale sunt corecte. Cu toate astea, este binevenită o a doua opinie.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 ianuarie 2023

Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să te accesezi într-un mod mult mai profund și autentic. Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 ianuarie 2023

În zilele care urmează, de cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Atunci când vine vorba de frustrările pe care le acumulezi în plan profesional, timpul pare că trece în defavoarea ta. Oare de ce îți este atât de frică să îți urmezi visurile?

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 ianuarie 2023

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine. Încearcă să nu mai cauți scuze. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigură de realitatea de care te înconjori.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 ianuarie 2023

Familia este prima care poate confirma modelul comportamental. Zilele acestei săptămâni este posibil să aducă destul de multe tensiuni în raport cu anumiți colegi de la birou, însă tu vei alege să stai departe de orice dispută. Alegerea este una înțeleaptă având în vedere riscurile pe care este posibil să ți le asumi din punct de vedere profesional.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 ianuarie 2023

La începutul săptămânii vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Nu îți este frică de modul în care se pot derula lucrurile, ci mai degrabă de incapacitatea de a integra tot ceea ce apare în viața ta din punct de vedere emoțional. Fii blândă cu sine!

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 ianuarie 2023

Pentru zodia ta, Mercur reprezintă planeta structurii, a responsabilității și a perseverenței. În această săptămână, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie pentru a nu mai simți că pierzi controlul. Vei fi radical de onestă cu cei din jur, iar această deschidere pare că îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 ianuarie 2023

Te simți sprijinită cu adevărat de persoanele care contează pentru tine, iar asta este esențial pentru motivația ta profesională. Ești dependentă de adrenalină. Tot ceea ce faci are ca factor decisiv ponderea de senzații intense pe care le resimți. Niciodată lucrurile nu au fost mai clare pentru tine în ceea ce privește dinamica din cuplu.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 ianuarie 2023

Te simți ușor speriată de modul în care se pot întâmpla lucrurile, dar cu toate astea ai încredere în sine. Astrele nu sunt atât de agitate ca în zilele trecute, dar este posibil să resimți destul de multă tensiune energetică în jurul tău. Atunci când nu este momentul oportun, evită să mai spui ceea ce gândești.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 ianuarie 2023

Îți este dificil să accepți anumite aspecte sumbre din tine. Te simți patetică și total inadecvată. Ceea ce încerci să promovezi în plan social nu are nimic în comun cu universul tău interior. Te simți neglijată pentru că acolo, în acest sentiment de compasiune, îți place să te complaci. Te afli într-un real moment de cotitură al propriei vieți.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 ianuarie 2023

Maniera în care faci lucrurile nu este una întâmplătoare. Pentru tine este esențial echilibrul. A vorbi cu cei din jur despre proiectele personale este dificil pentru tine. Ești destul de suspicioasă în raport cu intențiile celor din jur. Atunci când ai nevoie de sprijin, simți că partenerul de viață este singurul care te înțelege cu adevărat.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 ianuarie 2023

Vremea capricioasă din acest zile te forțează să te odihnești mai mult. Deși știi că ai nevoie și de timp pentru sine, consideri că în acest moment, familia este prioritară. Îți dorești să te apropii din punct de vedere emoțional de anumite persoane din viața ta și pentru asta este nevoie de implicare și încredere.
Articole astro