Triumph Inspiration Award 2011 – 125 de ani de celebrare a feminitatii

Triumph Inspiration Award 2011 aniverseaza o indelungata traditie in crearea unor piese de lenjerie si articole shapewear exceptionale.
 

Triumph, o companie inovativa in arta creatiei de lenjerie si articole shapewear i-a provocat pe tinerii studenti de la Facultatile de Design Vestimentar din intreaga lume sa-si puna la incercare creativitatea in cadrul celei de-a patra editii consecutive a concursului Triumph Inspiration Award. Anul acesta, cu 37 de tari implicate, competitia a devenit mult mai mare, mai diversa si mai “fierbinte” decat in anii precedenti.

2011 marcheaza 15 ani de la infiintarea Triumph International Romania si este, in acelasi timp si primul an in care Romania participa la competitia globala. Concurentii, studenti din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, specializarea Moda si-au prezentat creatiile in fata unui juriu format din: Conf. Univ. Dr. Doina Lucanu – coordonator proiect, Conf. Univ. Dr. Ioana Beldiman, Venera Arapu, designer si Roxana Tilinca, General Manager Triumph International Romania. Castigatorul competitiei nationale se va alatura celorlalti 37 de finalisti in cadrul marii finale de la Berlin – un show spectaculos ce va avea loc in seara deschiderii Berlin Fashion Week din luna iulie.

Castigatoarea Triumph International Award 2011, Romania este Diana Bobina – creatie AVA 1236, locurile II si III fiind ocupate de Monica Nedelcu – creatie She Chronicles, respectiv Katy Guzun – creatie Venus or the story of the knitted skin.

Marea finala: Creatiile finalistilor vor fi analizate de un juriu format din persoane care au creat istorie in domeniul modei, fie ca vorbim despre designeri, modele sau fotografi renumiti. Intre personalitatile care au facut parte din juriul competitiei de anul trecut se numara supermodelul Helena Christensen, fotograful, publisherul si regizorul de film Rankin, designerul Matthew Williamson sau actrita si cantareata Karen Mok.

Triumph Inspiration Award le ofera tinerilor designeri un suport enorm la inceputul carierei. Castigatorul competitiei Triumph Inspiration Award va primi nu numai premiul de €15.000 dar si sansa de a lucra alaturi de echipa de designeri Triumph, impreuna cu care va transforma creatia castigatoare intr-o piesa de lenjerie ce va fi vanduta ulterior, in editie limitata, in magazinele Triumph. Creatia “Morphology” semnata de bulgarul Nikolay Bojilov, castigatorul competitiei din 2010, va fi lansata ca piesa editie limitata in magazinele Triumph din intreaga lume in iulie 2011. Castigatorii locurilor II si III vor primi premii in bani in valoare de €10,000, respectiv €5,000.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion