Top 10 rochii ultra sexy pentru party-urile lunii

Te așteaptă o lună grea cu multe petreceri, așadar trebuie să ai garderoba pregătită cu cele mai sexy rochii din acest sezon!

Trebuie să recunosc că eu nu port rochii scurte și, mai mult ca sigur, nu o voi face niciodată. Deci o să vorbesc din perspectiva tipologiei de femei care nu este fanul rochiilor mini. Asta nu înseamnă că nu pot da sfaturi & tipsuri, nu-i așa?

1. Nu purta platforme!

Rochiile micro mini, de seară, extrem de sexy, se potrivesc mult mai bine cu o pereche de sandale cu un toc cui & cât mai decupate decât cu platforme. Ideal însă ar fi să alegi o pereche de kitten heels, cel mai comod dar și cel mai stylish model de pantofi pe care l-au creat designerii în ultima vreme. Astfel, look-ul tău va fi unul mult mai actual și mai special.

2. Cercei vs coliere

În cazul în care rochia ta este strălucitoare sau într-o culoare puternică te sfătuisc să alegi o pereche de cercei glittery în favoarea unui colier. Colierul este prea clasic pentru un outfit provocator pentru o petrecere cu dans. În schimb, cerceii lungi sunt eleganți și capătă o mișcare extrem de sexy .

3. Make-up

Nu îți voi spune să adopți un machiaj natural (cum o fac de obicei), înțeleg perfect că la party-uri vrei să fii extravagantă. Însă ideal ar fi să te gândești dacă vrei să îți accentuezi ochii sau buzele. Buze roșii sau ochi misterioși & glittery?

4. Cizmele

Evită clasicul look cu rochie scurtă și cizme deasupra genunchiului. În cazul în care îți dorești să asortezi rochia ta sexy cu o pereche de cizme, atunci acestea trebuie să fie lungi dar largi și cu toc mediu. Și încă ceva, elimină ciorapii din plasă în acest caz, care au devenit deja clișeul ținutelor sexy.

5. Little black dress

Dacă nu ești chiar sigură că te vei simți confortabil într-o rochie albastră din paiete sau într-una roz bombon, atunci ar fi bine să investești într-o rochie micro mini, neagră cu un decupaj atipic. Poți renunța chiar și la bijuetrii fără să te temi că vei fi prea minimalistă. Alege în schimb o pereche de pantofi-bijuterie care te vor scoate din anonimat.

Citește și:
6 trucuri de styling pentru femei scunde

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion