Tendințele în materie de pantofi pe care le vei întâlni în 2020

Serialul Sex and The City a oferit o perspectivă bună asupra relațiilor din zilele noastre și problemelor pe care le întâlnim pe parcurs, însă un alt lucru pe care l-am învățat din acest serial este importanța pantofilor!

Cu toate ca serialul s-a terminat în 2004, obsesia pentru pantofi persistă, iar tot ce rămâne de făcut este să-ți arâtăm tendințele pentru anul următor.

1. Botinele supraîncărcate

În 2020 botinele sunt la conducere, însă nu doar cele simple, cu care ești deja obișnuită.. Fie că decizi să le combini cu un outfit minimalist, lăsându-le pe acestea să atragă atenția, fie ești indrăzneață și abordezi un look supraîncărcat în totalitate.. Important este să ai curajul de a le adăuga în garderoba ta.

2. Mocasini cu un twist

Mocasinii vin în 2020 cu diferite imprimeuri, culori și atașamente inimaginabile, așa că vei avea suficiente variante din care să alegi pereche potrivită pentru tine.

3. Sandale cu șiret

Sandalele cu șiret sunt probabil cea mai lejeră variantă propusă pentru anul următor, perfecte pentru aventurile ce te așteaptă primăvara și vara viitoare.

4. Pantofii minimaliști

Precum orice altceva fashion-related, sezonul următor este definit de termenul twist așa că nu te aștepta ca pantofii minimaliști să fie banali. Structurile asimetrice sau sculpturale se asigură de acest fapt.

5. Pantofii cu platformă

Platformele sunt un bonus, pe care-l vei regăsi în modelele menționate mai sus, de la cei mai încărcați pantofi, până la cei minimaliști.

Citește și:
Genți în tendințe pentru anul 2020

Text: Popa Carla
Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion