(P) Află care sunt cele mai cool cadouri de Crăciun de la adidas

adidas trimite cadouri de Crăciun cu ajutorul creatorilor de conținut și al fashion editorilor ELLE. Află totul despre noua lor campanie, GIFTING THE BEST.

După un 2020 greu precum cel pe care l-am trăit cu toții, dar care ne-a unit și ne-a făcut mai buni și mai atenți cu cei din jurul nostru, adidas ne inspiră cu o nouă campanie atipică și extrem de stylish, GIFTING THE BEST.

Ei bine, adidas le-a provocat pe Sânziana Negru, Adriana Matei și Domnica Mărgescu să ofere cele mai cool surprize & cadouri, semnate #adidas, urmăritorilor lor de pe Instagram, utilizând hashtag-ul #adidasgifting. Așadar, aceștia trebuie să povestească și să argumenteze de cine au fost inspirați, și cine sunt, în accepțiunea lor, oamenii cei mai creativi și mai speciali de pe Instagram în 2020, cei care pot servi oricând drept modele pentru ceilalți, din punct de vedere vestimentar, dar nu numai.

Așadar, fiți și voi cu ochii pe cele trei conturi de Instagram ca să aflați câștigătorii noii campanii #adidasgifting.

Și, ca să te bucuri și tu pe deplin de aceste sărbători, te invităm să te inspiri din tips-urile pe care ți le oferă Domnica Mărgescu și Maurice Munteanu în video-ul ELLE a încercat… cele mai cool cadouri în magazinul adidas.

Poți alege cadouri atipice anul acesta, precum o pereche de pantofi Stan Smith (cu o tentă retro, dar atât de modernă în același timp) sau o pereche ZX 2K BOOST (cel mai nou&futurist model de pantofi sport) de la adidas sau, de ce nu, un hanorac retro care se potrivește de minune cu o pereche de jeanși, dar și cu o pereche de pantaloni de trening clasici. Contează cum stilizezi toate aceste aceste piese uber-cool, dar noi îți promitem că sunt extrem de versatile!

Sânziana Negru și Adriana Matei oferă, de asemenea, idei și styling-uri spectaculoase pentru cadourile de Crăciun pe care le poți achiziționa și tu din magazinele adidas din țară. Pentru că întotdeauna ai nevoie de un sfat pertinent, și cu atât mai mult în timpul sărbătorilor de iarnă, când ai atâtea cadouri de dăruit.

Nu te teme să faci cadouri inedite, mai ales celor dragi, pe care vrei să îi surprinzi și cărora să le faci aceste sărbători speciale, după un an plin de surprize mai puțin plăcute. Și nu uita să nominalizezi și tu, în social media, persoanele care te inspiră – poate fi un dar minunat și pentru ele, dar și pentru urmăritorii tăi, care cu siguranță au nevoie de inspirație.

Așadar, shopping plăcut la adidas și un 2021 impecabil!

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion