(P) adidas Originals lansează colecția FORUM toamnă/iarnă 2021 Aplaudarea celor care transformă abordarea cu mintea deschisă într-un mod de viață

Aplaudarea celor care transformă abordarea cu mintea deschisă într-un mod de viață

(P) adidas Originals lansează colecția FORUM toamnă/iarnă 2021 Aplaudarea celor care transformă abordarea cu mintea deschisă într-un mod de viață

 Colecția cuprinde o gamă de siluete inspirate din estetica sport 

Pentru sezonul toamnă / iarnă 2021, adidas Originals a reinventat din nou silueta emblematică Forum, de această dată pentru susținerea liderilor culturali care redefinesc stilul de mâine. Încurajând noua generație să adopte o atitudine deschisă, cea mai recentă colecție Forum are la bază filosofia mentalității unei atitudini lipsite de regrete și curajul experimentării noilor idei.În deceniile de la debutul adidas Forum pe teren, modelul atemporal a jucat un rol esențial în conturarea culturii, fiind continuu asimilat și recontextualizat de cei care adoptă fără efort neprevăzutul. Cu originea sa în baschet, astăzi modelul reprezintă o invitație deschisă pentru auto-exprimare estetică – ieșind în evidență de cei care îi poartă: artiști, muzicieni, designeri, formatori de opinie și nu numai. Inspirată de spiritul liberei exprimări care definește modelele acestei generații, campania Forum îi are în rolurile principale pe artiștii britanici Slowthai și Beabadoobee, alături de o echipă de tineri creativi, în parcurile lor locale, înconjurați de energia vibrantă a terenurilor de baschet.Colecția Forum din acest sezon este inspirată de esența anilor 1980. Susținându-i pe cei care nu încetează niciodată să se exprime, emplematicul Forum a fost regândit în trei noi modele distincte – fiecare prezentând linia clasică a siluetei. Modelul Forum Exhibit Low prezintă toate elementele clasice ale pantofilor, învăluite într-un aspect discret, îmbinate cu o bandă detașabilă, o parte superioară din piele de bună calitate, cu accente roșii și detalii bleumarin, precum și o talpă exterioară din cauciuc. Modelul Forum Exhibit Mid prezintă o abordare similară, de data aceasta într-o siluetă mid-cut și o culoare izbitoare de albastru pastel. 

Iconicul Forum Low completează colecția, ducând la un alt nivel aspectul clasic al pantofului în culori de alb, bleumarin, roșu și galben.În plus, pentru senzonul toamnă/iarnă 2021, adidas Originals aduce un omagiu istoricului atemporal al pantofilor prin reintroducerea versiunilor modernizate Forum Mid și Forum Low în culorile alb și albastru.

Cu ocazia lansării colecției, adidas Originals a încheiat un parteneriat exclusiv cu Snapchat pentru a oferi emoticonului Bitmoji modelul Forum, permițându-le utilizatorilor să-și actualizeze avatarul pentru a se potrivi look-ului lor.

Celebrându-i pe cei care transformă abordarea cu mintea deschisă într-un mod de viață, următoarele modele emblematice adidas Originals Forum sunt disponibile la nivel global începând cu 16 iulie în magazinele adidas.

adidas.com/forum

@adidasOriginals

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion