Operatiunea Dulapul cu designerul Marina Moldovan

Marina Moldovan, designerul brand-ului 100% romanesc 109, crede ca relaxarea te face sa arati mai bine! Asa ca stilul ei este unul lejer, confortabil, minimalist.
 

Primul lucru pe care mi l-a spus Marina Moldovan, rizind cu gura pina la urechi, a fost: „Cred ca voi inventa un nou stil, care se va numi «Minimalist cu tendinte Rococo in timpul liber»”! Asta pentru ca este o persoana relaxata, funny si care se simte bine in pielea ei. Pantalonii Rick Owens, extrem de lungi, sint piesa de rezistenta din garderoba Marinei: „Ii port de fiecare data cind vreau sa ma simt un personaj manga si ii combin mereu cu o pereche de platforme exagerat de mari”.

 

Accesoriile Marinei

  • In functie de fizionomia fiecareia dintre noi, bijuteriile pot accentua calitati sau puncta defecte. Consider ca sint accesorii care trebuie purtate si cu sufletul, intrucit, mai mult decit orice haina, pot spune o poveste despre tine. Eu nu port bijuterii care nu ma reprezinta doar pentru a-mi completa o tinuta.
  • Nu ma pot lipsi de ochelarii mei de soare Marni, cu care intru in rolul lui Sébastien Tellier.
  • Pantofii mi-i cumpar de oriunde! Fie din calatoriile pe care le fac, fie din magazine virtuale. Pentru mine, pantofii sint cel mai important obiect vestimentar, pot scoate orice tinuta din banalitate.

Domnica Margescu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion