Operatiunea Dulapul cu Cristina Zegheru

Dulapul Cristinei Zegheru, CEO Lagardère Active Radio International si partener-asociat Iqonique Class Studio, este dominat (la propriu) de... Chanel! Desi Cristina poseda o colectie impresionanta de haine si accesorii Lanvin, Yves Saint Laurent, Ann Demeulemeester sau Maison Martin Margiela, revine, aproape intotdeauna, la prima ei dragoste. Respectiv… Chanel!
 

Orice aparitie a Cristinei Zegheru incepe si se termina cu… o piesa Chanel. Indiferent daca sint sacouri vintage sau rochii din ultima colectie, Cristina le colectioneaza cu aceeasi placere.

Stilul ei este destul de imprevizibil, in sensul in care poarta si creatii ale designerilor belgieni, precum Ann Demeulemeester sau Helmut Lang, dar si rochii fabuloase de seara semnate Lanvin sau Hervé Léger. Cu toate acestea, stie exact ce i se potriveste si nu alege niciodata un obiect vestimentar din simplul motiv ca se poarta. Tocmai de aceea nu renunta la anumite piese (deja) vintage din garderoba, ale unor clasici precum Gianfranco Ferrè sau Jil Sander.

Destinatiile ei preferate de shopping ramin Parisul si New York-ul, din considerente practice! Selectia este atit de unitara, incit orice alta destinatie devine, practic, inutila. Desi nu este o mare fana a hainelor din blana, recunoaste ca nimic nu se potriveste mai bine cu o rochie de seara din matase decit o etola din blana de vizon. Tot seara, Cristina ne sfatuieste sa renuntam la dresuri, indiferent de anotimp, si sa purtam sandale… pe piciorul gol. Efectul este infinit mai spectaculos!

TIPS-URILE Cristinei

  • Foloseste parfumuri cu personalitate; de multe ori, acestea suplinesc cu succes rolul accesoriilor; preferatele Cristinei sint cele de la Penhaligon’s.
  • Gentile Chanel, in special un model clasic, cum ar fi celebrul 2.55, innobileaza orice tinuta, indiferent cit de banala ar fi.
  • Seara, evita un machiaj prea complicat si pariaza pe un ruj rosu; efectul este garantat.
  • Nu ezita sa porti perle si renunta la ideea ca sint un accesoriu demodat, batrinicios; se potrivesc chiar si cu perechea ta preferata de jeans.

Maurice Munteanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion