Operatiunea dulapul cu Connie Preda

Connie Preda este una dintre cele mai stylish aparitii bucurestene si probabil o stii deja din rubricile pe care le semna la Jurnalul national. Colectia ei de haine si accesorii din anii ’30 sau ’40, impreuna cu citeva piese de rezis­tenta ale designerilor celebri, formeaza mixul perfect de fashion-vintage.

Cind am intrat in dressing-ul lui Connie Preda am avut senzatia ca toate hainele traiesc…
Rochiile vintage din anii ‘20 sau ‘30 (preferatele lui Connie) stau atirnate linga cele mai noi piese semnate Lanvin sau Sonia Rykiel, pala­riile cu voaleta stau linga cele mai hot sandale ale verii, iar siragurile lungi din perle linga posetele minuscule din zale. „Ador materialele grele, pretioase, imi plac drapajele, volanele, paietele, dar si palariile din fetru sau manusile. De aceea achi­zitionez foarte des lucruri care par sau chiar sint croite pe vremuri.”

Connie isi cumpara hainele de oriunde! In Bucuresti frec­venteaza tirgurile de vintage si magazine ca Victoria 46 sau Artshop. Cind ajunge la Paris face mereu cite o vizita la Chantal Thomas, Pierre Cardin sau celebrul Colette, iar la Londra nu rateaza niciodata Portobello Market, Topshop sau boutique-ul lui Philip Treacy.

Designerii preferati ai protagonistei noastre sint Alber Elbaz (Lanvin), Diane von Furstenberg si Sonia Rykiel. Cind am intrebat-o pe Connie care este tinuta ei prefe­rata pentru seara, mi-a raspuns scurt si la obiect: „O rochie lunga, vintage, din anii ‘30, perle si o pereche de sandale!”.

Inca ceva: Connie nu se ghideaza niciodata dupa tendinte, flerul ei personal le invinge mereu!

Domnica Margescu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion