Noile suporturi Pandora Moments, pentru a-ți exprima stilul în infinite moduri

Întotdeauna în pas cu noutățile, Pandora lansează în premieră modalități inovatoare Pandora Moments pentru a-ți purta talismanele, potrivite oricărui stil.

Fiecare dintre noi, ca femeie, își dorește să strălucească, să iasă în evidență, într-un mod plăcut, desigur, și nu în ultimul rând să poată spune că are un stil propriu, reconoscibil, doar al ei. Iar pentru asta există noile suporturi de talismane Pandora Moments. Astfel, atunci când ne dorim asta, să facem un statement prin stilul pe care îl abordăm, este ideal să avem cât mai multe opțiuni, dintre care să putem alege și pe care să le putem îmbina.

Pandora este un brand conștient de acest lucru, de aceea ne iese întotdeauna în întâmpinare cu noi colecții, prin care să ne putem exprima cât mai bine. Noile bijuterii Pandora Moments, cea mai recentă lansare a brand-ului, vorbesc despre libertate și ne susțin în demersul de a ne crea look-uri proprii și a ne scrie propriile povești stilistice, și nu numai.

Finisate manual din metalele-semnătură Pandora, de înaltă calitate, noile bijuterii, precum cercei de tip hoop, brelocuri, talismane și suporturi pentru talismane, te invită să îți personalizezi cerceii, cheile, geanta, încheietura mâinii sau cureaua în maniere creative, caractieristice ție, pentru a se potrivi oricărei dispoziții pe care o ai, oricărei ocazii sau oricărui moment al zilei.

„Spunem propriile povești prin intermediul talismanelor noastre și prin modul în care le purtăm, la încheietura mâinii, la gât, la ureche sau în alte moduri și mai creative”, au afirmat Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors. „Aceste stiluri unice transpun talismanele noastre și le regăsiți astfel pe suporturi neașteptate”.

Cerceii de tip hoop, deosebit de moderni în acest moment, pot fi purtați cu talismane la alegere, adăugând astfel o notă personală outfit-urilor tale, indiferent dacă sunt de zi sau de seară – îi găsești în noua colecție Pandora. De asemenea, suporturile pentru talismane reprezintă accente cool pentru ocazii casual, precum brunch-uri cu prietenii sau plimbări relaxate prin parc sau oraș, și vor arăta minunat purtate cu o pereche de jeans. Chiar și la birou poți adăuga o notă personală și actuală, atârnând de geantă talismanele preferate, obținând astfel un stil care va atrage numai priviri admirative.

Descoperă noua colecție online, pe www.pandora.net, sau în rețeaua de magazine a brand-ului. Nu vei regreta!

Citește și:
Cum poartă cei mai cool influenceri ai momentului culorile puternice?

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion