Instastyle: Summer Essentials

Culori pastelate, materiale răcoroase și croieli confortabile: sunt sugestiile lunii pentru vara aceasta de la cele mai cool prezențe din social media.

Costumul de vară

@_jeanettemadsen, @gosiaboy, @louloudesaison și @vikyandthekid nu renunță nici acum la costume, preferându-le pe cele văratice. Croielile sunt lejere, culorile sunt deschise, iar materialele (bumbac, in sau pânză topită) completează cu succes acest total look de sezon. Pentru o alură mai glam, sandalele sau pantofii cu toc sunt suficienți, nu trebuie să recurgi la bijuterii sau alte accesorii.

Compleuri din in

Cel mai potrivit material pentru o ținută relaxată de sezon este, fără doar și poate, inul. @andicsinger, @aylin_koenig și @louloudesaison au abordat acest material sub formă de compleu alcătuit dintr-o cămașă și pantaloni scurți, ambele foarte lejere, purtate fie cu sandale, fie cu o pereche de saboți. Atenție la culori. Albul, nuanțele de bej și bleu-ul sunt perfecte pentru această țesătură.

Rochia maxi

Una dintre cele mai hot tendințe anul acesta este rochia maxi, care a fost adoptată cu repeziciune și de fashioniste precum @leoniehanne, @lindatol_, @vikyandthekid sau @wethepeoplestyle. Fie că vorbim de linii în A, volume sau mâneci bufante, rochia reprezintă o piesă must-have a sezonului, care te poate însoți în mai orice situație, la mare, în oraș, într-un city break și chiar și într-un weekend la țară.

Citește și:
Piese basics with a twist, în tendințele sezonului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion