GALA UAD FASHION DESIGN 2015

Absolvirea studentilor si masteranzilor de la Universitatea de Arta si Design din Cluj Napoca este deja un eveniment traditional asteptat cu sufletul la gura de lumea modei. Si pe buna dreptate.

Trebuie sa iti spunem ca Gala de anul acesta a marcat implinirea a 40 de ani a specializarii Moda-Design Vestimentar, iar cu aceasta ocazie 26 de absolventi (16 absolventi de licenta si 10 absolventi master) si-au prezentat colectiile la Sala Polivalenta Cluj-Napoca. In paralel, toti absolventii si-au expus lucrarile in cadrul unui proiect comun, gazduit de Complexul expozitional Expo Transilvania.

Colectiile de licenta si cele de masterat prezentate anul acesta au fost, fiecare, speciale in felul lor. Dar, daca ar fi sa le judecam impreuna, nu am putea sa nu remarcam volumetriile studiate cu atentie, croiurile inovatoare si suprafetele textile inedite, multe dintre ele imaginate si concepute de studenti.

Iti prezentam aici o selectie de tinute care ne-au inspirat. Si ramane sa citesti mai multe despre tinerii designeri si despre colectiile lor in editia de august a revistei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion