Crop top: argumente pro și contra!

Crop topul este o piesă care a căpătat o importanță mare în garderobele adolescentelor dar nu numai. Iată câteva idei despre cum să îl porți și cum să nu îl porți.

Ei bine, nu mi-aș fi imaginat ca crop topul să capete atâta importanță în lumea modei. Sigur că este o piesă care a fost exploatată începând cu anii 90, când Kate Moss apărea cu un tank top tăiat chiar de ea însăși și o pereche de jeanși super slim, un look tipic pentru acea perioadă, așadar, și atunci dar și astăzi, important este cum îl stilizăm.

Miuccia Prada și-a dedicat întreaga colecție pentru vară 2022 acestei piese, reinterpretând-o și dându-i noi valențe. În opinia mea, viziunea doamnei Prada este cea mai potrivită, a reușit să integreze crop topul așa cum trebuie în 2022, stilizând-ul în așa fel încât să îi păstreze un aer sexy dar și unul burghez.

Iată câteva idei despre cum să porți sau cum să nu porți crop topul în această vară:

  1. Poartă crop topul cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, astfel încât abdomenul tău să se întrezărească discret. Poți asorta crop topul cu pantalonii cu talie joasă doar dacă acesta nu are acel aer sporty ci unul mai glam, în stilul anilor 90. Sara Sampaio l-a stilizat așa cum trebuie la Coachella, celebrul festival de muzică din California.
  2. Combinația de crop top cu fustă este permisă atunci când fusta nu este excesiv de strâmtă iar topul este derivat dintr-o cămașă. Inspiră-te din colecția Miu Miu pentru un astfel de look.
  3. Un crop top oversized poate fi accesorizat cu o pereche de pantaloni bufanți din mătase, o curea tipică anilor 80 și multe bijuterii. O astfel de ținută poate fi potrivită și pentru seară atâta timp cât dress code-ul nu este unul formal.
  4. Nu purta niciodată un crop top cu o pereche de pantaloni scurți din denim, foarte strâmți și cu tocuri cui. Este un styling care nu este actual și nu ar avantaja nicio siluetă. În schimb, poți purta această piesă cu o pereche de pantaloni din denim până la genunchi și cu o pereche de teniși.

Citește și:
Micro-trenduri de primăvără de încercat și adorat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion