Fashion is FUN!

Fiecare sezon de modă are o componentă foarte funny datorită designerilor precum Jeremy Scott (Moschino) sau Thom Browne.

Umorul este unul dintre cele mai importante ingrediente, chiar și atunci când îți compui o ținută. Inspiră-te din propunerile noastre!

Passport Control

Riccardo Tisci resuscitează la Burberry metoda prin care copiii care călătoresc singuri își țin pașaportul, respectiv purtându-l la gât. Trebuie să recunoști că aceste accesorii arată deosebit de amuzant!

Mercerie

Cine altcineva în afară de Jeremy Scott (Moschino) ar fi putut face pălării în formă de degetare sau șaluri couture inspirate din celebrul centimetru de croitorie? Fashion is fun!

Apicultor

Simone Rocha și Erdem îți propun să porți cu atitudine varianta couture a măștii de apicultor, iar noi zicem că rezultatul este cât se poate de visător și nostalgic!

Șampania la purtător

Uneori chiar este nevoie de o sticlă de șampanie la îndemână, așa că ce zici de geanta transparentă Brandon Maxwell, adaptată perfect pentru această misiune?

Arlechin

Ce zici dacă pentru o seară mizezi pe aerul amuzant al unor elemente derivate din costumele de circ? O pereche de pantaloni cu model arlechin à la Gucci sau un guler de clovn pot avea un efect wow asupra ținutei tale.

Inimi

Sigur, ochelarii de soare în formă de inimă nu sunt o noutate, în anii ’70 erau foarte populari. În acest sezon însă, nu se aștepta nimeni ca Anthony Vacarello (Saint Laurent) sau Demna Gvasalia (Balenciaga) să îi readucă în scenă și să îi asorteze cu creațiile lor über sexy sau futuriste.

Bretonul punk

Este timpul să încerci o tunsoare punk! Dacă nu ești pregătită să te tunzi foarte scurt, poți începe cu acest tip de breton din colecția Miu Miu.

Costumul worker

J.W. Anderson îți arată în colecția Loewe cea mai cool & funny variantă a costumul din acest sezon, cel derivat din uniformele utilitare.

Plastic fantastic

Trenciurile din plastic le înlocuiesc pe cele clasice, cel puțin în acest sezon. Pe scurt, sunt varianta modernă a celor bej, tipic londoneze. Și noi suntem curioase cât va dura acest trend, dar pentru moment creațiile lui Marine Serre ne-au cucerit.

Bentițe supra dimensionate

Mereu spunem că Miuccia Prada aduce în fiecare sezon ceva cu totul nou, la care nimeni altcineva nu s-ar fi gândit. Acum este vorba despre bentițele supradimensionate din mătase, despre care îți garantăm că se potrivesc cu absolut orice!

Tutti frutti

Thom Browne este genul de designer cu ale cărui colecții trebuie să te obișnuiești ca să le poți purta. Dar odată ce se întâmplă asta, devii dependentă de ele. Ce zici de pălăria în formă de felie de pepene sau de masca în formă de ananas? Funny, nu?

Citește și:
Piese & accesorii statement pentru vara 2019

Realizatori: Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion