Fashion is about moving forward – primul an de Molecule-F.com

In urma cu un an, Molecule-F.com incepea ca un proiect ambitios, care isi propunea sa adune intr-un singur loc viziunile designerilor romani care si-au demonstrat, in timp, calitatile. Acum, la aniversare unui an, putem spune ca a reusit mult mai mult de atat: Molecule F este singurul loc unde s-au reunit cei mai talentati dintre designeri din Romania, dar este si spatiul in care alti tineri designeri au debutat pe piata, iar multi dintre acestia au conceput creatii exclusiv pentru Molecule-F.com.

Aniversarea Molecule F, care a avut loc la Elements Herastrau, a reprezentat inca un pas inainte: cinci dintre cei mai influenti bloggeri din Romania s-au alaturat Molecule F ca special guests si au relatat live evenimentul, chiar in timpul desfasurarii lui.

 

Campari, partener oficial al Molecule F a mentinut atmosfera fashionable a petrecerii. Asa cum era si firesc pentru un darling brand care de-a lungul a 151 de ani a pus pasiune in inovatie, arta si moda, elemente care constituie premisele unei continuitati aspirationale.

 

Invitatii, printre care s-au numarat Andreea Raicu, Adela Popescu, Dana Rogoz, Madalina Draghici, Radu Mada, Corina Barladeanu, Carmen Bruma, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Veronica Savanciuc, Radu Florescu, Alina Popescu si Crina Semciuc designerii Kristina Dragomir, Lena Criveanu, Carmen Secareanu, Maria Lucia Hohan, Claudia Castrase, Agatha Blanck, Florin Dobre, Iris Serban, alaturi de designerii prezenti pe Molecule-F.com, redactori sefi ai revistelor glossy, fashion editori si stilisti, site-uri si bloguri fashion si de life & style, fashionisti si fashioniste au sarbatorit alaturi de Molecule F un an de design romanesc, purtand la eveniment haine create de designeri romani.

 

Iar designerii prezenti pe Molecule-f.com au fost gazdele primitoare, alaturi de Molecule F.

 

,,Proudly Powered by Romanian Designers este un statement pentru Molecule F. Iar faptul ca la eveniment majoritatea invitatilor au purtat creatii ale designerilor romani ma bucura nespus. Molecule F s-a nascut din dorinta de a le oferi pasionatilor de moda haine create de designeri romani care au demonstrat ca sunt talentati, vizionari, pasionati de ceea ce fac. Molecule-F.com este mai mult decat un magazin virtual made in Romania, este o platforma de promovare a valorilor romanesti si de aceea pentru anul 2012 ne pregatim sa adaugam categoria de “fotografie”, “lifestyle” si “vestimentatie masculina”, a declarat Mirela Bucovicean, fondatorul Molecule- F.com .
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion