Designerul roman Ioana Ciolacu a lansat primul sau showroom

Showroom-ul designerului roman Ioana Ciolacu s-a deschis de curand, cu prezentarea colectiei pentru primavara-vara 2018, ce a debutat la Mercedes-Benz Fashion Week, Berlin.

Designerul roman Ioana Ciolacu a lansat primul sau showroom

Designerul roman Ioana Ciolacu a lansat primul sau showroom, si este o adresa pe care trebuie sa ti-o treci in agenda. Pe strada General Henri Mathias Berthelot, la numarul 35, gasesti de acum inainte creatiile Ioanei, care sunt disponibile si la Farfetch, Entrance Store, The Anthologist – Paris, Band of Creators, Beans & Dots, Cuddly & Co – Viena, Desir Boutique, Emme 26 – Paris, Mobuy, Moda Operandi – New York, Moja, Molecule F Concept Store – Promenada Mall, Peek & Cloppenburg, The Urbanist, We Love Couture.

Evenimentul de lansare a showroom-ului a fost ocazia perfecta pentru ca designerul sa isi prezinte, in premiera in Romania, colectia de primavara-vara 2018, care a fost lansata la Berlin la inceputul lunii, in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week. Colectia pe care Ioana Ciolacu o propune pentru anul viitor a fost puternic influentata de stilul femeilor care au studiat la Bauhaus, scoala de arta, design si arhitectura care a fost infiintata in 1919 si care si-a pus amprenta pe jumatate de veac de cultura europeana si nu numai.

Tinutele fresh sunt construite dintr-un joc surprinzator de layere si o grafica stil Bauhaus reinterpretata', arata comunicatul de presa. Cu proportii voit accentuate, cu taieturi delicate si texturi contrastante, in tonuri pastel, dar si culori puternice, colectia porneste de la muze precum Anni Albers si covoarele sale, Marianne Brandt sau Gertrude Arndt.

Citeste si:
Operatiunea Dulapul cu designerul Ioana Ciolacu

De acum inainte, deci, colectiile Ioanei Ciolacu vor fi de gasit si in acest showroom gazduit intr-o casa veche de o suta de ani, construita in stil neoromanesc si decorata minimalist. Clientii pot vizita showroom-ul de luni pana vineri, intre orele 10 si 17.00, cu programare prealabila la numarul de telefon 40 (0)31 108 47 20.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion