Ce sandale se poartă în 2018?

Află care sunt sandalele de care te vei îndrăgosti în 2018.

S-ar putea să nu fii prea încântată de selecția noastră de modele de sandale la mod în 2018… În vara ce urmează nu se mai poartă acele sandale banale cu toc de 7 centimetri si două barete. Designerii au avut imaginație și au creat cele mai avangardiste și cele mai spectaculoase modele de sandale pentru 2018.

Am decis să îți prezentăm această selecție de pe acum ca să îți lăsăm suficient timp la dispoziție să analizezi sandalale care se poartă în 2018, să te obișnuiești cu ele și să fii sigură și împcată cu tine că vei alege modelul cel mai potrivit pentru personalitatea&garderoba ta.

1. All black

Este vorba despre clasicele sandale cu barete negre dar, evident, reinterpretate. Au mult mai multe barete care urcă până la începutul gambei așa încât sunt mult mai sexy. Poartă-le cu fuste micro mini pentru un look provocator sau cu bermude din denim pentru unul uber cool.

2. Culori

Uită de clasicele sandale nude care se potrivesc cu orice, măcat pentru un sezon. Alege în schimb o pereche de sandale ciclam și asortează-le cu o rochie roșie, structurată. Vei fi o aparatiței demnă de remarcat!

3. Fantezie

Cu pene sau pampoane, sandalele fantezie țin locul altor accesorii. Investește într-o pereche de astfel de sandale pentru buna ta dispoziție din această vară!

4. Flats

Probabil că nu îți va plăcea sfatul meu pentru această categorie, dar este de datoria mea să te informez care este cel mai cool mod de a purta noile sandale plate, inspirate din modelele sport, de hiking. Achiziționează o pereche de șosete colorate (precum cele de la Marni sau Miu Miu) și poartă-le cu sandalele cele mai controversate ale lui 2018! Nu te teme de ce vor zice prietenii tăi, asumă-ți pur și simplu că adori moda!

5. Sandale-slippers

În primul rând aș vrea să le definim deoarece acest termen este nou introdus în modă și poate încă neclar. Sandalele-slippers au toc, în schimb le lipsește bareta din spate sau cea de pe gleznă. Pe scurt, sunt foarte actuale și după părerea mea se potrivesc de minune și cu o rochie din voal de mătase dar și cu o pereche de pantoni de trening.

6. Sandale cu tocul gros

Primul lor atu este că sunt mult mai stabile și mult mai comode decât cele cu tocul cui. Apoi, dacă alegi unul dintre modelele care se poartă în 2018, precum cele cu tocul decorat cu cristale colorate de la Dolce&Gabbana, nu trebuie să te temi că nu vor fi suficient de elegante sau de sexy.

Citește și:
Ce rochii se poartă în 2018?

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion