Ce porți atunci când primești o invitație cu dress code garden party?

Află câteva reguli de bază pentru ce să porți atunci când ești invitată la o petrecere în aer liber, cu dress code garden party.

După un an întreg în care ne-au lipsit petrecerile de orice fel, ei bine, există o speranță că se vor relua cele în aer liber, ținând cont, evident de regulile de safety. Ei bine, ce faci în cazul în care primești o invitație la un garden party? Știi ce înseamnă dress code garden party?

Așa cum ți-am mai tot spus în articolele mele, moda nu mai are reguli atât de stricte ca acum niște ani, așadar, ai o oarecare libertate să interpretezi dress code urile. Însă este bine totuși să fii informată înainte de a-ți alege o ținută pentru un eveniment important cu dress code garden party.

Așadar, iată câteva idei de ținute pentru o petrecere cu acest dress code:

1. Nu purta tocuri cui

De obicei garden party-urile se desfășoară pe un gazon sau pe terenuri denivelate, așa încât te sfătuiesc să eviți tocurile cui chiar dacă ți se pare că acestea îți îmbunătățesc look-ul. Nu te vei gândi decât cum să faci să nu te împiedici sau să nu îți rămână tocul înfipt în pământ. Iar o atitudine relaxată este la fel de importantă precum ținuta pe care o porți.

2. Alege culori puternice

Dress code garden party îți permite să porți o ținută într-o culoare puternică atâta timp cât texturile acesteia sunt prețioase. Ei bine, un costum masculin din stofă de lână și mătase sau o rochie lungă din mătase ori voal, în nuanțe flashy sunt o opțiune bună de luat în calcul.

3. Alb imaculat

Albul este de asemenea recomandat pentru un garden party! Fie că vorbime despre o rochie scurtă, în stilul baby doll, fie că vorbim despre una lungă până în pământ, vei remarca cât de bine se integrează albul în natură.

P.S.: Poți alege și un costum masculin alb și îți garantez că vei atrage toate privirile asupra ta datorită rafinamentului pe care îl vei emana!

4. Imprimeurile

O rochie înflorată sau una cu un imprimeu geometric vor arăta impecabil într-un decor natural, cu flori, plante și copaci. Este de preferat ca modelul să fie unul lejer, evită rochiile ultra strâmte la un astfel de eveniment.

5. Accesoriile potrivite pentru dress code garden party

Dacă în ultima vreme nu ai mai dat atenție accesoriilor, iată că dress code-ul pentru un garden party le include și pe acestea. Ce părere ai despre un colier supradimensionat, o poșetă din mătase cu un imprimeu psihedelic sau o pereche de cercei aurii cu perle, suficient de mari astfel încât să fie vizibili? Imaginează-ți ce stylish ar arăta o rochie minimalistă, albă sau colorată cu un colier imens, un clutch imprimat și o pereche de flats din mătase. Ei bine,acum nu-ți rămâne decât să primești o invitație la un eveniment cu dress code garden party!

Citește și:

Top 10 cele mai SPECTACULOASE rochii la Golden Globes 2021

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion