Când moda devine funcțională

Moda nu trebuie să își piardă nici una dintre funcțiile ei în detrimentul alteia. Chiar dacă piesele vestimentare sunt un adevărat mijloc de exprimare al personalității fiecăreia dintre noi, acestea trebuie să își păstreze și utilitatea.

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai complexe branduri, cu istorie, dar și printre primele care a venit cu idei inovatoare în ceea ce privește funcționalitatea pieselor vestimentare. Designerul are capacitatea de a se adapta la epoca în care trăim și de a-și transforma colecțiile fashion în piese ultra confortabile de care devii dependent.

Ei bine, noile colecții Tommy Hilfiger dovedesc astăzi o conștientizare profundă a nevoii de întoarcere la confort și siguranță, nu mai e important ca produsul să arate doar bine. Astfel, tehnologii total noi precum TH Cool miDori, dezvoltată pentru a oferi țesături care lasă pielea să respire, bioWick miDori, cu țesături care rezistă la umezeală realizate din materiale prietenoase cu mediul (bumbac organic) sau TH Flex bi-elastic, un material anti bacterian Polygiene, perfect pentru exerciții sportive, te vor ajuta să fii stylish, dar să te simți și bine în hainele pe care le porți.

Noutățile aduse în modă de către Hilfiger se regăsesc în toate colecțiile ce îi poartă semnătura, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans dar și Tommy Kids. Imaginează-ți că vei putea avea un trenci impermeabil pentru copilul tău, realizat dintr-un material tehnologic care absoarbe umiditatea!

Colecția Tommy Hilfiger pentru bărbați, SP20, aduce în prim plan siluete atemporale formate din cămăși, pantaloni chino sau jeanși, toate acestea fiind îmbunătățite la nivel tehnic prin folosirea texturilor confortabile precum TH Flex bi-elastic. Domanelor, și voi vă veți putea bucura de mai multă libertate de mișcare cu ajutorul colecției Tommy Hilfiger pentru femei, SP20, unde denimul, blazerele sau pantalonii sunt reimaginate cu un material innovator folosit de Hilfiger pentru reglarea temeraturii, Cool Max (o țesătură realizată pentru a permite aerului să circule și pentru a ține umezeala departe de corp). Chiar și clasicele tricouri și bluze tip polo beneficiază mai nou de finisarea TH Cool miDori care ajută la păstrarea temperaturii optime a corpului tău indiferent de vremea de afară.

Colecția Tommy Sport SP20 vine și ea cu vești bune! Siluetele mulate sunt proiectate cu o elasticitate confortabilă pentru o mai bună libertate de mișcare iar texturile precum HerMin Weave Tech din bumbac sunt rezistente la apă. Tommy Jeans SP20, însă, este responsabilă în ceea ce privește mediul. Jeanșii sunt realizați din materiale 100% reciclate, precum din bumbacul și elastanul, dar și din fire realizate din sticle de plastic reciclate.

Pe scurt americanul Tommy Hilfiger are grijă de tine în acest sezon!

Citește și:
Top 8 pijamale sub 150 lei

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion