Blanurile Fendi si Giuliana Teso in exclusivitate la Mengotti

Exponenti ai luxului italian, marcile Fendi si Giuliana Teso, in exclusivitate prin Mengotti, au dezvaluit publicului bucurestean 25 dintre cele mai relevante modele ale celor doua case, in atmosfera inegalabila a palatului Cesianu-Racovita.

Blanurile sunt din nou in tendinte in acest sezon, indiferent de lungimea firului si indiferent de provenienta. Printre must have-urile alese de catre stilisti si directorii de moda din intreaga lume se afla chinchilla, lynx-ul sau zibelina ruseasca iar dintre pieile exotice, galuchat si crocodilul sunt pe lista preferintelor.

Inca de la inceputurile colectiilor sale, din 1984, Giuliana Teso a gandit blanurile intr-o cheie moderna, fashionable, acest lucru declinandu-se de la tehnicile menite sa le usureze greutatea pana la modele gandite in spiritul “chic nomad”, romantic sau de inspiratie pur urbana, pana la tipurile de blana utilizate in cadrul colectiei. Intreaga colectie este un joc atent orchestrat intre tipul de blana utilizat, de la cele mai noi si mai neasteptate pana la cele clasice, recunoscute.

Blanurile Fendi sunt chintesenta expresiei luxului italian. Karl Lagerfeld a adus cu sine tehnici inovatoare de tratare a tuturor materialelor folosite, de la cele mai fine si exotice blanuri la casmir, galushat, si broderii pentru o adevarata experienta “couture”.

Magazinul Mengotti a fost inaugurat in martie 2008, fiind primul magazin exclusivist de moda din Bucuresti cu marci precum Prada, Dolce&Gabanna, Giorgio Armani, Etro, Fendi, Moncler Gamme Rouge etc.

Toate blanurile prezentate sunt disponibile incepand cu data de 25 octombrie, in magazinul Mengotti de pe Calea Victoriei 48-50.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion