Annie P sau magia imprimeurilor

Dacă nu ai auzit încă de brand-ul grecesc Annie P, poate ar trebui să faci o vizită în magazinul Sport Couture sau să accesezi www.sportcouture.ro.

Încă de la apariția pe piață în 2013, designer-ul Annie Papadimitriou a reușit să-și surprindă clientele printr-o serie de colecții feminine, cu accente moderne, versatile, accentul punându-se pe imprimeurile realizate special în atelierul ei de creație.

Într-o piață sufocată de piese vestimentare tributare trend-urilor, Annie P pariază pe un design atemporal, ce poate fi cu ușurință accesorizat în funcție de momentul zilei – fustele tip sarong pot fi purtate cu papuci Birkenstock ziua, dar și cu sandale prețioase, aurii, seara, pentru un look glamour.

Zilele caniculare de vară impun o vestimentație lejeră, practică, dar stylish – inspiră-te din selecția de produse Annie P și adaugă imprimeurile pe listă – de la pantalonii tip șalvari, cu motive grafice, 60s, la rochiile midi ce pot arăta fabulos în combinație cu o pereche de platforme retro sau cu niște saboți cu talpa din lemn și tocul foarte gros.

Design-ul Annie P nu ține cont de vârstă – adolescentele, dar și mamele lor, pot purta oricând creațiile explozive, vesele, pline de culoare ale designer-ului Annie P, mai ales în momentele în care vor să recreeze emoția vacanței chiar și în centrul orașului.

Citește și:
Christian Dior, un etalon al eleganței, luxului și bunului gust

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion