5 elemente cu care îți împrospătezi instant garderoba de primăvară!

În afară de tendinţele principale care guvernează această primăvară, ai la dispoziţie un întreg arsenal de elemente care pot avea un efect instant de împrospătare al garderobei tale de primăvară.

Unul din trucurile pe care le folosim în redacţia ELLE în ceea ce priveşte tendinţele fiecărui sezon este să ne extragem fiecare anumite elemente care bifează trend-urile, dar care se şi potrivesc în garderoba noastră atât din punct de vedere estetic, cât şi practic. Îţi recomand să faci şi tu un exerciţiu în acest sens şi să identifici (sperăm alături de noi) acele piese de care ai nevoie pentru un aer proaspăt în ţinutele tale!

În acest sens, am ales pentru tine cinci elemente-cheie care nu au cum să nu te cucerească!

1. Bermudele

Prima reacţie este probabil una de rezistenţă, bermudele nefiind neapărat cea mai feminină achiziţie pe care ai putea să o faci. Dar aş vrea să ai incredere în mine şi să încerci măcar o pereche, vei constata că arată senzaţional cu o pereche de sandale fine!

2. Agrafele de păr

Ce zici dacă în loc de clasica ta coafură sau coadă mizezi pe efectul jucăuş al unei suprapuneri de mai multe agrafe? Este cel mai cool styling în ceea ce priveşte părul din acest sezon, partea cea mai bună fiind că este şi printre cele mai uşor de pus în practică!

3. Bejul

Această culoare neutră se regăşeşte ca element-cheie cu care îţi împrospătezi garderoba de primăvară sub forma unei ţinute compusă exclusiv din… ai ghicit, bej!

4. Şosete cu sandale

Acest truc de styling ştiu că nu este pe gustul oricui, însă dacă studiezi atentă ţinuta propusă de Caro Daur, vei constata efectul proaspăt al acestei combinaţii! Evident, poţi trişa purtând şosetele tale preferate şi cu tenişi, atâta timp cât acestea rămân la vedere.

5. Salopeta

Salopeta derivată din uniformele muncitoreşti este de departe cea mai confortabilă opţiune în ceea ce priveşte elementele cu care îţi poţi împrospăta garderoba de primăvară. Alege una uşor baggy, cu sau fără cordon în talie, pe care să o porţi cu sandale cu toc pentru a balansa dualitatea masculin-feminin.

Citește și:
10 cei mai cool sneakers sub 250 lei și cum îi porți

Foto: Imaxtree, Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion