10 piese vestimentare pe care trebuie să le ai la 30 ani!

Iată o selecție relevantă de piese pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă, în jurul vârstei de 30 de ani.

Te preocupă faptul că faci în curând 30 de ani și că totul se va schimba în viața ta? Ți-o spun din proprie experiență că este cea mai frumoasă vârstă, o vârstă cu și despre asumare. La 30 de ani te cunoști foarte bine, știi ce îți place și ce nu îți place, iar aceste lucruri nu pot fi decât în favoarea ta. Crede-mă, te vei simți mai bine ca niciodată! Pe scurt, 30 este noul 20!

În ceea ce privește stilul tău vestimentar, nimic nu trebuie să se schimbe, îmbogățește-l doar cu câteva elemente clasice with a twist: cămașa din poplin, noii stiletto, blazerul masculin reinterpretat, accesoriile aurii sau încălțările sport minimaliste.

Un accesoriu într-o culoare puternică este suficient pentru o reîmprospătare, chiar dacă stilul tău este prin excelență clasic. De exemplu, la un costum office-casual poți adăuga o pereche de pantofi roz, în stilul Balenciaga sau Off-White. De asemenea, chiar dacă nu te-ai gândit până acum, poți obține ținuta perfectă de cocktail cu ajutorul unei perechi de jeanși clasici. Este suficient să îi mixezi cu un blazer masculin și cu accesorii aurii.

Chiar dacă nu este o regulă generală, sfatul meu este să adopți o tunsoare relativ scurtă. Nu trebuie să îți pară rău după buclele cu care erai obișnuită, te asigur că absolut orice vei pune pe tine, va arăta mult mai stylish. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la părul lung, ci doar să reconsideri ideea unor coafuri minimaliste.

Voi încheia acest material prin a-ți spune cât de importanți sunt tenișii în garderobele noastre. Trebuie să accepți faptul că se potrivesc cu absolut orice, chiar și cu o fustă conică și că dau un aer cool oricărei ținute! Îți mai aduci aminte cât era de stylish era Melanie Griffith în filmul „Working Girl atunci când purta costume cu fustă și încălțări sport?

Citește și:
TOP 15 fuste de achiziționat acum și de purtat toată primăvara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion